Friday, January 01, 2010

Selamat Datang 2010..

Salam semua...

Merdeka ! Merdeka! Merdeka!..
Opsss salah la pulok..he he he..
"Selamat Tahun Baru bt semua kawan2, rakan2, teman2, sahabat2, saudara2, saudari2, sepupu sepapat, makcik pokcik, adik kakak abang, atok nenek dan semua rakyat Malaysia"
Welcome 2010, Goodbye 2009..

Harini sebagai penutup tahun 2009, Lin ke Tropical Village Machap di Jalan Machap-Ayer Itam, ingatkan dh tutup ke tmpt tu, ye la sbb dh lama tak kesana, tp tak sangka plk masih ramai yg berkunjung ke sana, lebih2 lagi penuh dgn bas2 pelancong, sbbnya ada mcm2 tugu, atau statue setiap Negara dan Negeri yg boleh kita lihat secara dekat walupun bkn le yg real punya..he he he..janji ado..so hrni 1.1.2010 ntah le apa plan, pg2 ni nnti nak pi dftr sekolah agama anak, byr yuran segala..mato x lelap lagi ni, sambil main saidina dgn anak2 ni..he he he..
So jumpa lagi nnti di en3 yg lain plk..

*Lagi gambo2 hanya di sini



P/S: I miss U so much my beloved hubby..hu hu hu

1 comment:

  1. salam sis...... la nape tak bagi tau nak pi situ, dah dekat sangat dgn rumah saya tu.

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com