Friday, January 01, 2010

Selamat Datang 2010..

Salam semua...

Merdeka ! Merdeka! Merdeka!..
Opsss salah la pulok..he he he..
"Selamat Tahun Baru bt semua kawan2, rakan2, teman2, sahabat2, saudara2, saudari2, sepupu sepapat, makcik pokcik, adik kakak abang, atok nenek dan semua rakyat Malaysia"
Welcome 2010, Goodbye 2009..

Harini sebagai penutup tahun 2009, Lin ke Tropical Village Machap di Jalan Machap-Ayer Itam, ingatkan dh tutup ke tmpt tu, ye la sbb dh lama tak kesana, tp tak sangka plk masih ramai yg berkunjung ke sana, lebih2 lagi penuh dgn bas2 pelancong, sbbnya ada mcm2 tugu, atau statue setiap Negara dan Negeri yg boleh kita lihat secara dekat walupun bkn le yg real punya..he he he..janji ado..so hrni 1.1.2010 ntah le apa plan, pg2 ni nnti nak pi dftr sekolah agama anak, byr yuran segala..mato x lelap lagi ni, sambil main saidina dgn anak2 ni..he he he..
So jumpa lagi nnti di en3 yg lain plk..

*Lagi gambo2 hanya di sini



P/S: I miss U so much my beloved hubby..hu hu hu

1 comment:

  1. salam sis...... la nape tak bagi tau nak pi situ, dah dekat sangat dgn rumah saya tu.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..