Aduhhh Wanginyaaa...ermmm

2/18/2010 09:52:00 AM


Salam semua...

Apa khabar semua? waduh2 lama sungguh ye bercuti kowang, seronoknya tgk kowang kesana sini bercuti2, ermmm Lin? oh! tidak, usah di ckp hal cuti2 holiday2 ni, semuanya angan tak sudah je, ye la kita yg merancang tuhan yg menentukan, apa nak bt, thn ni, last minit hubby kena stanby keje, so mmg x gi jauh2 mana pun, 24hrs col tel non stop, walkie talkie 24hrs roger2..so lu fikir le sendiri..hu hu hu
Ok le, dek dh takde cite mau cite, ada bkn x de tp x le sehebat cite kowang, kowang semua, yg pi becuti2 kt luar tu, hanya sekadar cite jln2 cr makan Lin je, tp kali ni, pagi ni, saje nak kongsi haruman koleksi terbaru Lin yg hubby belikan, ermmm sungguh wangi menusuk ke lobang hidung, mmg giloss bayang sapa2 yg memakainya.
Miss Dior Cherie wangian dr Cristion Dior, korang pi le test bau dia kt soping complex tu, mmg wangi sangat2, tp lepas dh bau tu, tgk le plk hegenya tu..muahahahaha mahal gilosss ni pun nasib ada org nk belikan, klu nak beli sendiri, mau gigit gigi le hujung bulan weii...he he he
Lepas ni ingat mau tangkap itu Lancome haruman musim panas..tu pun wangi giler gak, pakai sikit, bau melekat 1badan bkn 1hr yek..huahuahuahua
Psstt awak..bru ni 1st time kita pakai minyak mahal TERmahal mcm awak punya tue...he he he



P/S: TQ Yang..lainkali belikan lah lagi, nak yg 'tu' plk..miahahahaha


4 Comments

  1. waaa... wanginyaaa
    sampai ke sini baunyer..

    ReplyDelete
  2. mmg cuti dok rumah je huhuhu

    nk perfumes gak.. tp perfumes ape yg sesuai untuk lelaki pakai ek...

    teman pakai one drop perfumes je

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  3. I use that perfume too! And I absolutely love it :D

    ReplyDelete
  4. I use that perfume too! And I absolutely love it :D

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com