For you 'Mak'..

2/20/2010 08:00:00 AM





Salam semua..

Selamat 20hb bt semua, selamat hari sabtu bt semua..he he he
Ye le, cuti2 gini mesti le dok rehat2 kt uma, dok lap sana lap sini, kemas sana kemas sini, adeii sampai setahun pun x abs keje uma tu weii..huhuhu
Yg dok otw ke destinasi masing2 tu,selamat jalan dn selamat enjoy2 yek..jelesss aku x dpt pegi..huhuhu

Ok le, ni nak cite pasai jamuan party besday mak Lin smlm, ala kecik2 je, adik beradik, cucu2 mak je, 19.2 genap le mak 53thn, tua dh tuh, tp still maintain, cuma kepala je dh beruban penuh tu..he he he..so mak Lin tu konon2nya nak kek 4tgkat, mak aii demand betul le mak aku ni ek, skli mntk, x agak2 tuh, nsb jgk adik beradik yg ada, mmg 4org, klu 10? mau 10 tgkat kek dia..miahahaha
So mcm biasa le, Lin order kek dgn Eyna tu, kek moist choc dgn deco starwberry atas nya, lastminit order dgn Eyna, sori le bt Eyna kelamkabut,hehehe jdnya masa nak amik smlm, chocnya tu belum keras beku betul, bila sampai uma mak dgn cuaca yg panas, jd cair le choc tuh, tp skli potong, licin terus, yg lg 3 bijik kek tuh..ermmm masing2 ada bhgiannya, so mak simpan je le tuh..huhuhu x aci x aci..!!
Apa2 pun, harap mak suke dgn present tu ye mak..kek Sabar sponsor..kekeke..x leh ckp byk2 ni, kang mak Lin dok baca blog..muahahahaha, mak dh pandai skodeng..huhuhu



P/S: Klu cair dlm kete td, mau licin terus Lin anak beranak makan...nasib nasib..he he he

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com