Monday, February 08, 2010

Kembali bersiaran..

Salam semua...

Apa khabar semua di sana, di sini, di situ, di atas, di bawah, di tengah dan keliling2 yg sewaktu dgnnya?..miahahaha banyaknyeee ler..
Ok le, sori sesangat ye kawan2, sejak2 ni kurang nk blog walking dan update cite kt sini, bkn majuk ke apa ke, tp masa dn kerja yg membataskan Lin nk bersiaran dok lekat lama2 depan tenet ni..klu ada pun sekadar skodeng dn jenguk2 je cite kwn2 semua, ni pun byk dh tertggl..kesian kan Lin..hu hu hu
KENAPA? oh! tidakkk jgn di tanya kenapa, biar le 'dia' saje yg tahu kenapa, mengapa, dan apa sebenarnya yg terjadi sewaktu tidak bersiaran..:p..
Tp jgn risau, segala urusan dan kerja dh settle, so insya'allah ada masa free Lin akan terus bercerita dn cerita, sampai le kowang semua muak nk baca dn komen..ada ke yg nk baca? ermmm....
Ok ler..cukup le dulu yek..nnti sambung lg yek..mcm biasa le, ni dh time nk amik anak sekolah ni..ok cau cin cau k..luv u allz... ^.^



P/S: "Awak..KENAPA wak?" jgn le bt kita cmni wak..huwaaaaa

2 comments:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com