Sunday, February 21, 2010

Ragam si pemain layang


       
            
Cantikkan awan..rasa mau pegang capai je kan?..sungguh indah ciptaan Tuhan..


Ishh ni pesen baru ni main layang2..sambil tarik sambil landing time..hehehe


Ha yg ni pelik sikit.ingatkan ke apa le dia bwk tu, rupanya joran mancing ikan le, wah tu idea yg bagus tu, tarik tali mcm tarik naik ikan ke darat..kelassss you..he he he


Salam semua..

Angin bertiup, awan berarak, cewahhh musim2 angin ni kita bermadah2 sikit..walaupun cuaca panas tp angin bertiup kencang kan, ha ni la masanya main layang2, mana2 taman skrg penuh dgn xtvt layang2 ni, kan?
So tak ketinggalan jgk le anak2 Lin ni, dh brp hr dh asyik ke Taman dok main layang2, nsb jgk le mak dia ni teror gak nk naikkn layang tue, cuma mcm x stabil je bila dh kt atas tu, nk kena bapaknya jgk yg dok control..hehehe ye le, dh brp kali dh sangkut kt atas pokok le, atas bumbung kabel elektrik le, nsb x hangus..miahahaha..
Apa2 pun, jnji masa lapang cuti ni di penuhi jgk le dgn xtvt luar, esok dh mula sekolah, ishh rasa sekejap benar le cuti seminggu ni, tp x pe, time sekolah le dpt hepi2 jumpa kwn, time cuti, buhsan giloss, ye la masing2 sibuk kt uma, masak tido masak tido.ha ha ha..:p
Wokeii le jumpa esok plk k..klu le ada cite...ha ha ha ha ha



P/S: Mggu depan,Jumaat cuti lg, 3hr..ermm nk kemana yek..ada idea x?..:)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..