60 Earth Hour 27 March 2010

3/23/2010 08:20:00 AM



Salam semua..

Entry bertahan sehingga hari Earth Hour Sedunia 27.3.2010..
Kamu, kamu, kamu kamu...heii kamu semua, masih ingat sejarah tahun lepas di Bandaraya bersejarah Melaka? Masihkah kau ingat? Fauziah Gous? memori daun pisang? pegang lilin panas? ho ho ho..
Tahun berganti tahun, masa cepat betul berlalu, kan? apa2 pun 60 EARTH HOUR kembali lagi..
Tak payah cite byk le..kowang nnti baca dn support okay! 


Turn out your light, show support


In 2009 hundreds of millions of people around the world showed their support by turning off their lights for one hour.
Earth Hour 2010 will continue to be a global call to action to every individual, every business and every community. A call to stand up, to show leadership and be responsible for our future.




P/S: Kita ni tak reti nak ckp2 tulis2 omputih bahasa standard ni, nk alih bahasa pun lagi le malas ye, baca untuk pemahaman sendiri jek..kowang pi le research sendiri yek..:p

3 Comments

  1. huhu...saya pon vote earth...saya vote sis lin jadi miss earth mukim bukit indah...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. lin..ana dah plan nak pasang lilin sambil mkn kfc jumbo kat luar rumah hehe.. :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com