Batu Layar Holiday-eps 1

3/15/2010 11:44:00 AM

       
*Suasana pantai jam 9am pagi..


*Keindahan pantai di pagi 14.3.2010 jam 7.45pagi


*Angin sepoi-sepoi, ombak bergelora, nyaman indah terasa dpt dirasai pd jam 4pm lebih 13.3.2010.

        

*Yang penting, siang malam, pagi petang lompat, dan lompat terus...kekeek trade mark tu..hehehe  


Salam semua..

Selamat cuti-cuti bt anak2, cikgu2 juga drebar2 yg dok hari2 keluar masuk pi sekolah, so hrni bermula la cuti sek semester per-1 ni selama 1 mggu, bg anak2 yg bru je lepas amik result SPM, mesti tgh dok pening nak amik jurusan apa kan untuk kelayakan nk masuk U, yg penting, tanya diri, tanya hati, dan tanya apa sebenarnya yg kamu cita2 kan dan inginkan, jgn ikut kawan, jgn ikut nak yg ada klass je, tp kang diri sendiri yg rugi..kan kankan?
So untuk hrni, Lin bt en3 preview Lin bercuti ke Batu Layar ni je dulu ye, sbb dok failed je nk upload gambar kt FB tu le, ishhh sakit jiwa je, btw lgpun Lin ada sikit urusan dan hal la hrni, nak pi melawat kawan,Midah kt Hospital HSA, kawan rapat mmg tu, ni x de dia ssh betul nak pi ngeteh, mmg terkejut baca sms dia smlm mengatakan dia admit smlm, padahal sabtu pagi tu sihat walafiat ,huhuhu tu lakan, penyakit klu nk dtg, tak kira le, main terjah je..so Lin & kawan2 doakan semuga tidak apa yg kronik berlaku kt Midah..aminn
Takpe Lin free nnti Lin update lagi cite cuti2 Lin ke Batu Layar tu okay, ermmm *garu dagu* ada ke yg menunggu dan tertggu nak baca? ha ha ha ha 



P/S: Seronok dan enjoy sangat2..thankx Kasawari&anak2, sbb sudi meriahkan percutian Lin & Family..:)

You Might Also Like

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com