Batu Layar Holiday-eps 2

3/15/2010 09:18:00 PM

       
*ni nak pasang khemah ke main layang-layang..hehehe
*lihat..meriah kan..enjoy gitu..santai..
*Kuda ku lari gagah berani..opss ni kuda ke kangaroo..ha ha ha ha


Salam semua..

Hai hai bye bye semua, hehehe ni nak sambung en3 holiday Batu Layar tu smlm, ok le nak jd cite, percutian kali ni di rancang oleh adik2 Lin, so Lin pun 50-50 je nak gi, sbb takut hubby last minit kena oncall keje, ha semua plan x menjadi, tp nasib menyebelahi anak2 semua, akhirnya hubby off halfday dan comfirm join, terus bgtau Kasawari ajak join skli, dia ON je walaupun tanpa Linda di sisi..hehehe
So Sabtu 13.3 tu kitaorg gerak lambat sikit, dlm pkl 3pm gitu, sbb Lin tggu anak Lin,Amat balik dr Taekwondo, mak & adik2 semua dh gerak bertolak nk 'cop' park tapak camping..kekeke mcm biasa Kasawari drive le sampai ke sana, hubby dok menidurkan diri, sambil tu kita bergossip2 le,syhhhhh
Sampai sana je dh ptg, Mak & adik2 dh pacak khemah dh, teguh berdiri bkn main, kt sana untuk 1 mlm hanya rm12 je, khemah sendiri bawa, dok cari anak2? apalagi nampak laut, terus le terjah nk terjun, seronok bkn main lagi, sambil tu, Lin & Kasawari bekerjasama medirikan khemah masing2, ishh klu ingat2 kejadian di Cherating dulu, mmg serik le nak bercamping2 ni, tp kali ni mmg betul2 enjoy the moment, anak2 semua riang gembira dr mula hgga le akhir..kan kan?
Bila senja berlabuh, adik ipar Lin sibuk le menyiapkan unggun api dan nyalakan lampu kabait..eh betul ke ejaannya tu?ermm nnti Lin masukkn gambar lampu tu yek..:) mmg bagus le, angin kencang camne pun, tetap bernyawa lampu tu..mmg sesuai untuk xtvt perkhemahan..
*bersambung....


P/S: Kalau le peristiwa naik air tu berulang, ishhh mau Lin terus fobia..tp kali ni ermm rasanya mau bercamping lagi ler..yok yok!

You Might Also Like

23 Comments

  1. buy diazepam buy diazepam legally - buy diazepam mastercard

    ReplyDelete
  2. buy zolpidem online zolpidem tartrate can you get high - ambien side effects for men

    ReplyDelete
  3. buy xanax online overnight generic xanax l441 - xanax online purchase

    ReplyDelete
  4. buy zolpidem online zolpidem tartrate dosage 20mg - zolpidem dosage recreational

    ReplyDelete
  5. buy ativan online lorazepam 1mg how long does it last - safe buy ativan online

    ReplyDelete
  6. generic alprazolam do most drug test test xanax - xanax online with prescription

    ReplyDelete
  7. buy diazepam buy valium online in australia - buy diazepam 10mg no prescription usa

    ReplyDelete
  8. buy zolpidem online zolpidem tartrate wiki - where to buy ambien cr

    ReplyDelete
  9. order xanax buy xanax online no rx - vicodin xanax and alcohol

    ReplyDelete
  10. diazepam online legal buy diazepam online - diazepam 5mg n30

    ReplyDelete
  11. generic ativan help with ativan withdrawal - ativan dosage 2mg

    ReplyDelete
  12. carisoprodol soma aura-soma-sedona online readings - carisoprodol normal dosage

    ReplyDelete
  13. buy valium without rx buy valium mexico - anxiety valium withdrawal

    ReplyDelete
  14. buy soma online no prescription buy soma online no prescription mastercard - generic soma pill identifier

    ReplyDelete
  15. soma online what is carisoprodol 350mg used for - order soma online texas

    ReplyDelete
  16. buy valium india pictures of all valium pills - valium effects 10 mg

    ReplyDelete
  17. soma pills drug interactions soma benadryl - carisoprodol 350 mg tab

    ReplyDelete
  18. buy valium online canada buy valium online paypal - buy valium vicodin online

    ReplyDelete
  19. online soma carisoprodol 350 mg - buy somatropin online uk

    ReplyDelete
  20. cheap valium online no prescription valium and anxiety dose - possible side effects valium

    ReplyDelete
  21. generic carisoprodol buying soma online next day delivery - carisoprodol 350 wiki

    ReplyDelete
  22. ambien sleep ambien high side effects - ambien overdose how many pills

    ReplyDelete
  23. cheap valium valium pills injectable - buy valium online no prescription needed

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com