Tuesday, March 16, 2010

Batu Layar Holiday-eps 3

        
*lampu 'kabait' betul ke ejaaannya tu..ada lg jgk ye lampu ni,mg sesuai untuk bercamping
*Ha tgk..siap ada dapo gas..kekekeke nk bt masak air panas..
*Yeah unggun api dh nyala..bdk2 ni lawak bt Red Indian..huga huga huga..ha ha ha
*menu makan malam , udang,sotong,ikan,ketam,jagung juga keledek merah..sedap woooo
*Mak Lin yg kepenatan...hehehe ni glamer mak ni masuk BLOG..kekekeke 
        
*PEACE...jgn x tau, kt pantai pun bleh tenet FB...kekekeke janji ada BERKband jek..:p


Salam semua...

Selamat pagi kawan2, apa khabar? cepatnya dah Selasa kan? eee masa cepat betul berlalu, pejam celik kang dh hari Sabtu..huhuhu tp ingat 'masa mengejar kita, bkn kita mengejar masa' masa itu emas...hehehe
Ok le berbalik pd cite Holiday Batu Layar Lin tu, mcm biasa le bila bercamping ni, yg seronoknya bila malam menjelang, time tu gelap, so semua dh bersiap sedia nyala kan unggun api, yg bestnya kawan adik tu, bawak lampu 'kabait' ala yg dulu2 pasar malam mmg guna lampu tu, bau busuk, tp skrg dh takde dh, nk nyalakan mmg susah, tak mahir mmg tak nyala ler, bagusnya angin ke, ribut ke, api dia tetap kekal bernyala, baguskan?..
So unggun api dh nyala, persiapan BBQ lak mula disediakan, mlm tu mcm2 kitaorg makan, yg bestnya anak2 bakar jagung, tak pandai, dh tu asyik tanya dh masak lum? abs bulu jagung dh terbakar hangus, jagung nya x masak2..ha ha ha ha
Malam tu angin kuat, bunyi ombak jgn ckp le, menjerit2 kt pantai tu, xtvt mencr ketam dan memancing pun bermula, tp mana nk dpt, nelayan dh pasang jaring, so xde le nk dpt ikan besauu, huhuhuhu
Mak Lin mmg dh kelepakan, dia awal2 dh masuk tido, tp tido2 ayam je, dok skodeng org bercite..hahahaha hubby Lin plk bertungkus lumus mencari line 'berukband' nya, line slow sikit nk masuk signal, lmbt loading tp boleh le juga tenet,hehehe Lin pun tumpang sekaki le..:p
Time malam nk tido..adeii ssh betul nk lelap, hubby dok kehulu kehilir cr port nak main tido, angin kuat, yg x leh tahan tu, bunyi ombak, mmg lain dr yg lain le, adik2 Lin dh nyenyak, Kasawari? sampai ke luar dengar kedengkurannya..muahahahaha..
Dlm diam-diam Lin tanpa sedar, terlelap jugak ler...+_+..



P/S: Dok berjaga2 ayam jgk, takut tup tup, khemah naik air plk banjir..kekekkke

27 comments:

  1. cheap ambien online ambien cr while pregnant - ambien in pregnancy

    ReplyDelete
  2. buy diazepam buy diazepam online canada - diazepam 10mg efeito colateral

    ReplyDelete
  3. ativan online pharmacy ativan toxicity - ativan 30 mg

    ReplyDelete
  4. ambien drug generic ambien at walmart - ambien sales 2009

    ReplyDelete
  5. buy valium overseas valium dosage guide - valium and xanax combination

    ReplyDelete
  6. diazepam 5mg buy valium online topix - diazepam highest dosage

    ReplyDelete
  7. buy diazepam 10mg diazepam vs 2mg xanax - side effects from taking diazepam

    ReplyDelete
  8. zolpidem high buy ambien online fast shipping - zolpidem 10mg tab mylan

    ReplyDelete
  9. order ativan buy generic lorazepam - ativan online uk

    ReplyDelete
  10. online xanax xanax pills facts - xanax for cheap online

    ReplyDelete
  11. ativan anxiety buy lorazepam uk - ativan classification

    ReplyDelete
  12. ativan price ativan withdrawal percocet - lorazepam online cheap

    ReplyDelete
  13. buying xanax online no prescription do generic xanax look like - xanax 2mg effects

    ReplyDelete
  14. buy cheap ativan ativan withdrawal sweating - ativan withdrawal .5 mg

    ReplyDelete
  15. buy ativan ativan and alcohol detoxification - side effects of ativan

    ReplyDelete
  16. ambien cheap buy ambien online us pharmacy - generic to ambien

    ReplyDelete
  17. buy carisoprodol side effects to carisoprodol - carisoprodol dosage to get high

    ReplyDelete
  18. buy soma soma drug huxley - generic soma from india

    ReplyDelete
  19. buy zolpidem ambien pill shape - ambien side effects hunger

    ReplyDelete
  20. buy valium without rx valium effects half-life - valium 5mg

    ReplyDelete
  21. buy ambien online ambien side effects nausea - insomnia ambien isn t working

    ReplyDelete
  22. buy valium online buy valium with mastercard - buy valium online new zealand

    ReplyDelete
  23. buy valium online buy valium dubai - valium 10mg d-10 (generic)

    ReplyDelete
  24. soma online buy soma cheap online - soma drug schedule florida

    ReplyDelete
  25. buy valium online valium online no prescription australia - valium anti anxiety dosage

    ReplyDelete
  26. buy soma buy soma online no prescription needed - generic somatropin buy

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com