Tuesday, March 16, 2010

Batu Layar Holiday-eps Akhir

        
*Pagi2 bangun,anak2 dh turun pantai,tak sabar nak terjun lagi.
*ha sapa kata dok kt tepi laut xde roti bakar, original toast lagi..he he he
*ha ha ha mmg gelak lawak abs di kejekan hubby dgn Lin dan anak buah..

*suke gambo ni, 5 sekawan..hehehehe
*bersiap sedia untuk pulang..he he he
*balik dr Batu Layar sggh di Kota Tinggi makan Nasi Ayam Baser..yum3x.sedap..

Salam semua...

Ye bkn senang weii mau cr idea nak bercerita dr awal sampai akhir, ni dh kira bagus le nak update, lain le mmg penulis, ada je cite mau cite..huhuhu
Ok bangun pagi Ahad 14.3 tu, mata dok terkebil2 lagi, mmg tak lelap tido, hubby pagi dh layan tetamu yg tak di undang, kucing mana le sesat kt situ, yg anak2 dah turun tepi pantai tgk kapal2 di laut tarik jaring ikan, mmg sungguh sejuk nyaman pagi tu, mak, adik2 semua sibuk menyiapkan sarapan pagi, Lin siap bakar roti atas bekas bara, hehehe...selesai bersarapan, kitaorg apalagi start dr hubby terjun terus anak2 serbu masuk laut, uiii seronok ombak kuat, ramai le yg main surfing time tuh, jgn dok terjolok aku dah ler...kekeke
Boleh di katakan semua terjun masuk laut, cuma si dak Naz je, tu pun sbb musabab yg tidak dpt di elakkan..hehehe mandi sampai kecut2 semua, tak ingat2 nak naik darat, lompat sana, kuak sana, lentang sana..ishhhh jakun jgk aku..kuang3x....
Dah penat semua mandi, moh le semua naik cuci bersihkan diri, mmg semua keletihan, lapar pun ada, anak2 lagi le, nsb x byk karenah semua, so lepas siap2 semua nk beredar, kitaorg sggh kt Bandar Kota makan nasi ayam kt Restoran baseer tu, mmg sedap le, power sehh..yum3x.
Abs makan masing2 bawa haluan masing2, mak adik Lin terus balik, Lin pun balik terus jgk, hujan mula turun, sampai rumah settlekan brg mana yg ptut terus tido kepenatan, Kasawari balik dh ptg jgk, walaupun kepenatan tp lihat anak2 seronok & enjoy, mak2 ayahnya mmg senyum hgga ke telinga ler...he he he he.
Ada umur ada rezki kita camping lagi okay...;)



P/S: Jom Geng2 KAMIE..kita camping di sana di sana..!

1 comment:

  1. seronok kan.. kalau ada linda pasti saya lagi dua tiga ronok.. he he..

    apa2 pun thanks lin.. thanks abg sabar.. thanks naz.. thanks yana.. thanks amat.. kerana menggembirakan Ammar dan Aiman.. kegembiraan mereka adalah kegembiraan saya jua..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..