Tuesday, March 30, 2010

Belated Day Yana..




Salam semua...

Smlm adalah hari ulang tahun anak Lin,Yana yg ke 14thn, so mcm biasa le, kek musti ada, hadiah mesti nak ada jugak, pening nak mencari hadiah nk bagi, kek takpe order je terus dapat, kebetulan anak Lin,Yana ni suke dan minat sangat dgn kartun 'Monster INC' tu, so nak try usha2 kt Eyna, boleh ke tak bt kek gambo tu, nasib baik Lin order bgtau awal, so dpt jgk akhirnya kartun tu, bkn main surprise dan terkejutnya si dak Yana tu smlm..best! thankx Eyna merealisasikan impian Yana untuk kek tu..hehehehe..
So acara smlm, hanya potong kek dan makan kecil saje, sbbnya selepas tu Lin keluar dinner kt luar, makan di 'D'Terrace House' , hadiah? ok, untuk tahun ni, Lin & Hubby pakat nak bg hadiah Jam tangan Casio Baby-G untuk dia, ada offer so dpt le murah sikit, pink color lagi, hehehe terharu bila Yana suka sesangat jam tu, bkn senang nak menenuhi impian seorg anak, tak tau mana yg dia suke mana yg x suke..kali ni nasib dia suke...kekeke thankx untuk ayah Yana.. :)


P/S: Yang bestnyaa..impian Lin juga tercapai..kita pun dapat jam jugak..tggu ye,nnti Lin cite..

2 comments:

  1. hoho..epi besday to anak kak lin..xde adiah nk kasi..huhu

    ReplyDelete
  2. tq yer lin oder ngn eyna... apa pun customer mintak eyna akan cuba buat yg terbaik... heheheh... kt d terrace tu ok kan... heheheh ... mggu nie klw tak ada aral eyna lak nak pi lagi.... teringat tomyam nyer....

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..