Bonia, Fossil & Baby-G Casio.

3/31/2010 07:39:00 AM



Salam semua...

Selamat pagi Rabu bt semua kengkawan, tak kira le yg bersekolah ke, yg bekerja ke, yg tanam anggur ke penganggur le tu hehehe, tp yg bestnya khas bt semua suri2 rumah tangga mahupun yg takde tangga, semuga pagi ni ceria senyum, jgn bt muka kelat walaupun ada yg dtg bulan malam td x dpt..hahahahaha
Mari le sini mencuci mata, sambil mengata2 kt belakang tu yek, iyee lee, mesti ada yg kata Lin ni saje nak menunjuk, nk eksen, nak demand, oh ! tidak, tiada niat pun nak wat camtu, 'aku punya blog, aku punya sukee le', brp kali mau ckp daaa...betul x? lagipun cerita aku, aku punya suke le nak tulis apa ke, nak ckp apa ke, nak post apa ke, lantakkk pi le..bwekkk :p..
Sebenarnya Lin ada berimpian le, nak beli jam tangan baru, ingat nak beli Guess tp selalu sangat Lin guna brand yg tu, tp kali ni teringin nak pakai Bonia, cuma harga dia, klu takat nak beli sendiri tu, ermm mmg x dpt le, bknnya keje, so nak di jdkan cite, waktu survey present besday anak Lin,Yana tu, dok intai2 le jam tangan ..huhuhu bak kata pepatah, sambil selam minum air,wakakah..tp x sangka plk le, dlm dok jeling dlm dok muncung2 tu, hubby leh nk belikan..hoyeeeee apalg terus le pegang test satu per-1..hahahaha
So akhirnya terus tersangkut dgn yg satu tu, cantik x? untuk anak Lin hubby belikan Casio Baby-G, dan yg Fossil tu, hubby Lin punya, pelik gak, sebelum ni tak pernah nmpk dia pakai jam tangan, bru ni dia beli jam..hehehe kan nmpk macho 
man tu Yang.. :) apa2 pun, thankx a lot to hubby Lin, kerana memenuhi impian dan angan yg tak abs lg ni, Luv U..hahaha byk lg bende nak di angankan ni..hehehehe :p



P/S: Elehhh..apa org nak kata, kata leee, ni baru Lin punya jam Bonia, ada org lain tu, lg mahal dr yg ni, org tak kata pongggg..kan kan kan..!


0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com