'Dia' Dah 'berbaju' hehehe

       


Salam semua..

Hohoho bila ada idea ada cite, ada le update ni, tp kalo xde cite xde idea, haaa baru rasa le sepinya..huhuhu
Tp hrni nk cite sikit, ala ni cite basi Lin yg dh seminggu lepas rasanya, kan awak kan?ermm
Ye le sedia maklum, kete Lin tu mmg tak berbaju, maksudnya x de le sarung alas kusyen kete, hanya kain original je, so tau2 je le turun naik turun naik anak2 ni, abs dh kotor dinodai huhuhu mmg tiap kali naik kete tu, mata ni tak senang memandang, tp nak wat camne kan, kena bersabo dulu, bkn murah2 bukan main nk pasang jek, nk kena order, tempah, pilih dan yg penting survey $ dulu..
Akhirnya hubby pi survey2 dpt le kt Taman Pelangi Century Garden tu, nk memasang je amik masa 1hr dr kul 9am sampai le kul 4pm bru siap, nasib ada kete spare, so Lin tgglkn je kt sana, harga?? pheww mahelll sbb 7 seat kan, tu Lin pasang baru half leather, dh dekat rmr2k keatas, kalau full leather? mau2 dekat rm3k tuh..ala half pun half le, janji ber'baju' syukur alhamdulilah..



P/S: Semua dh ada, lepas ni mau cr spot rim 17' ke 18' ke ek...bru sporty! kekeke

2 comments:

  1. Rim besar nampak lebih cantik dan sporty tapi kalau ngam dgn tyre rendah,,..kang keras pulak jadinya...
    anyway selamat melaram...

    ReplyDelete
  2. hehehe..

    member buat kerusi utk viva ni..

    habis kat 500 tapi viva jerk..

    baguskan..xderlah nampak kekotoran di kusyen tuh..

    wah..suka sport rim besauuu..

    nampak sporty..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..