Dinner 29hb@De'Terrace House

3/30/2010 08:39:00 AM







Salam semua..

Sambung lagi..muahaha cite makan makan dan makan okay!..gemukk le akuuu huwaaaaaa..
Ok nak di jadikan cite, dek kerana 29hb smlm besday Yana, dan dinner 28hb tu x dapat makan steamboat, so di teruskan juga keinginan tu, jdnya mlm smlm selepas potong kek besday yana tu, Lin & Family keluar pi dinner kt sana plk, kali ni naz ikut, walaupun dh full perut tu,he he he.
Kali ni betul2, tak silap masuk, ni semua sbb tgk kt FB Eyna tu le, dia dh pi makan kt sana, tu yg dtg keinginan nak makan jugak, steamboat kat sini bayar ikut buffet, so kowang nk makan banyak mana pun, makan le sampai kenyang, anak2 Lin klu tang fishball, bebola ayam, udang, ketam mmg hantu, Naz makan sayur, hubby plk suke la tang bbq bakar2 tu, mmg di je yg tukang bakar dan makan, Lin amakan aje apa yg di depan mata,..hehehehe..
Harga ok la mmg berpatutan, cuma tempat dia tak le secantik mcm kt Malay Village tu, tp klu makan bbq elok2 le deco dia tu, kan berasap2, tumbuhan hijau je penuh keliling sejuk mata memandang. Kalau korang nak tau, restoran dia betul2 bersebelahan dgn Malay Village tu, so sebelum nak masuk tgk papan tanda restoran tu dulu, ada kang jd mcm Lin..hahahahaha..
Apalagi..pi serbu le..Jalan-jalan cari makan...nak kesana sama jugak mcm nak ke Malay Village tu, ikut je jalan dalam Sungei Chat tu, mesti kowang jumpa ler..he he he



P/S: Nnti nak pi survey2 plk tempat makan lain..kekekeke

2 Comments

  1. salam.

    akak, nak tanya D'Terrace ni terletak di negeri mana ye?

    salam kunjungan ikhlas.

    ReplyDelete
  2. Cik orenlili :-
    salam kenalan..o D'Teracce tu kt JB area dkt2 dgn Pantai Lido berdekatan dgn Danga Bay..
    Orenlili dok mana? mai Jb nnti sis nwk..hehehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com