Thursday, March 11, 2010

Jalan-jalan di tesco Purple...

        

Lin wif  Izan..air pun pepel tuh.


Midah & Aida..o Midah, makan nasik lagik ye...hehehe


See pepel semua, i likeee!!! nasib lantai x pepel..hehehehe

       

'Cool Blog' khas untuk yg ada Blog kot..kekeke


Salam semua..

Mak Cik Pepel ni mmg sukeee je tau sbb masuk2 Tesco kelihatan pepel semuaaaa...i likeee !!!
Ala mesti dh ramai yg gi Tesco Bukit Indah ni kan? samaada kowang perasan ke tak je kt Medan Selera tu, smlm Lin dgn anak,Naz dh gi rasmikan, kekeke tp harini Lin gi lagi tp dgn kawan2 semua, ala bukan sahaja tp kebetulan kitaorg semua menghantar anak gi latihan sukan, so kitaorg sggh le pi cuci2 mata kt sana, sambil duduk2 minum, makan2 ringan, yoo sori kitaorg diet le weiii...kekeke..
Biasa le kalau dh jumpa kawan2 ni, bkk 1 cite jd 10 episod, mmg tak abs punya, opsss sori okay, kita tak ngumpat sbb tak de makan ketupat..muahahahaha...anak Lin klu masuk mana2 soping kompleks mesti nak cari itu air 'Cool Blog'..nama je macam sesuai untuk BLOGger je kan, apsal ek di namakan Cool Blog tu, ermmm ada Blog ke air tu? mmmmm dok fikir ni..hehehe tapi mmg sodapppp sejuk, nikmat, puas bila di sedut masuk dlm tekak time panas2 nih..fuhhhh sian Mat gebu, mesti dia mencikk kt Lin klu dia dengar ni..hahahahaha
Apalagi..klu dh mmg pepel je kt dalam tu, leh le terjah selalu, sejuk mata memandang kalau makan kt situ tau..hehehe :p



P/S: Kawan-kawan jom lepak kt Tesco pepel yok !!! ada sapa2 nak ajak Lin temankan? Jomm....miahahahaha

1 comment:

  1. jom kawan kawan....

    lin nak belanja tu..

    apalagikkkk...

    jom ikut beramai -ramai...haha...

    suker pepel ek??

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..