Monday, March 01, 2010

Jemputan Hujung Minggu

       

*Bersama Midah, jemputan kahwin rumah Mazlina..lihat tu, Purple VS Pink..he he 


*Dari kiri-Lin, Midah, Azie, Megarwati, Ana..jemputan besday party anak Megarwati..lihat tu, purple lagik..ke ke ke



*Lelong2..eh bkn, jual2..sapa mau beli tudung..he he..pilih jgn x pilih, janji Lin dh dapat color pepel tu..kekeke

Salam semua...

Monday Blues ka? oh! tidak, hrni rata2 ramai benar bercerita pasai bola mlm td..huhuhu arghh malas nak amik pusing le, merah ka, biru ka yg menang, pastukan Lin tetap purple..miahahahaha
Cepat betul dh Isnin ye, rasanya cuti 3hr lepas tu x cukup lagi nak rehat2 kan bdn, keje rumah masih x siap2, kain baju bertonggok2 belum lipat, eeee kemalasan belum pulih lagi le, adeiii  "bapak2 ibu2 siapa yg mau tolong aku lipat kain baju"..ha ha ha
Ok le, smlm Lin kejenya makan makan dan makan, abs diet aku le..ye la, owang dh jemput kan, kita meriahkan la, tghri tu Lin ke rumah Mazlina, jiran setaman, adik dia kawin, so hubby Lin pun xde gi mancing, jdnya Lin berjanji le dgn kawan Lin,Midah gi sama2, apalagi, mcm biasa le, Lin purple, Midah pink..he he he 
Balik dr jemputan dlm pkl 2pm gitu, ke rumah Megarwati plk, ada besday party anak dia, nsb baik makan laksa penang, jdnya x leh rasa mengemukkn, klu le nasi, mau Lin x makan, sbb bau lepas makan ns beriani kan, huhuhu apa2 pun, laksa penang Mega mmg power! sedap..2x tambah..he he he
Lepak punya borak, sampai dh ptg, saja nak mengisi masa lapang anak2, Lin, Midah dan Ana sepakat mau ke padang main layang2, lihat2 Lin pakai pepel lagi tu, ha ha ha.. best woo lepak2 gitu, di tiup angin sepoi2, walupun panas tp angin pus pus tu ada, dalam gossip2 kosong tu, Midah apalagi, bukak kedai tudung di tengah padang pasir,hehehe si Ana tu borong abs, x cukup bijik mata nk membelek, ala mmg berbaloi2 memakainya, selesa dan kualiti amat berpuashati dgn harganya..kan kan?
Malam plk, tggu hubby Lin balik, mau ke Singapura, tp dek lambat sampai rumah, makanya 'candlelight dinner' dgn Pok Cik tu x jd le, huwaaa terkilan sangat2 nak makan 'free' ha3x..sbb dh get ready dgn baju pepel..miahahaha, xpe lainkali kita dinner dlm 'cable car' ye Pok Cik..he he he


P/S:Kesimpulannya, huahuahua aku suke, aku puas! sbb seharian Lin dalam kepurple lan..ha ha ha

2 comments:

  1. Salam lynn.... Hehe...ungu selamanya eh? Teringat cite Cinta Balkis la... ':)

    ReplyDelete
  2. Seronok sesekali berkumpul kan?

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com