Sunday, March 21, 2010

My Dream Watch..



Salam semua...

Ermm jgn senyum, jgn dok jeling, ini sekadar iklan saje, muahahahahah
Ishhh tp tersangat cantikk kan? kan? yg penting semestinya pepel okay! ntah ek, skrg ni Lin tgh mmg ngidam2 nak beli seutas jam baru, tp tak tahu nak beli brand apa, dan tak tahu nak bdget $ brp, agak2 hubby Lin dpt rasakan tak kengidaman aku ni? ermmmm dia tau kot..:)
Dok belek2 tenet, kawan kata ada baru jam tangan dr 'Christian Dior Purple Diamond' erkk harga? mulaweii malas le nak cite..huhuhu yg 1 lagi 'Guess Purple Swarovski' adeiii lagi le tangkap leleh..cantik bangaaatttt...
Bt masa skrg ni masih dok survey, oiitt bkn demand bkn eksenn ler..tp keinginan dan kemahuan, yg penting kepuasan..masing2 ada citarasa masing2 okay! so WHAT !!! 



P/S: Ermmm Oh tidakkkkkkk!!! tolongg tolongg..aku tak leh tahan nih...adeiii

1 comment:

  1. gosok jer duit plastik lin..pejam jer mata :p

    tapi bila dah ada jam mahal kena matching dgn baju ,hbag dan kasut mahal baru kelazz!

    baju online tak main arrr...ekeke :p

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com