Thursday, March 11, 2010

Nak pilih yang mana ek? ermm


Salam semua..

Tulun tulun..panassssnya aduiii asyik kering tekak ni, dahaga bertambah haus tak henti2 ni, mau giler sekejap bila nampak 'Bangla' naik motor tu jual eskrim ni, tapi awas! jgn overacting, bukannya cuaca panas lagi mau minum bg sejuk lagi hilang haus tp kang silap2 jadi penyakit, batuk2 selsema demam, ye le suhu badan terkejut, dr panas jd sejuk tiba2, iyee tak caya ke?..hehehe
Tp mmg syok le klu panas2 ni dpt minum cendol & eskacang ni, tak dapat ni pun, pi beli 'cool blog' tu pun jd ler..So apalagi? yok kita serangggggggggggg !!!..
Saje mau tayang ini gambo bt en3 mereng ni, kasi sejuk sikit 'blog' Lin ni..muahahahaha
**Kalau dpt minum cendol makan dgn Hotdog Mat Gebu tu..aduiii ngencessss ler...



P/S: Ni jap lagi mau kuar le, hantar anak gi sekolah pastu mau pi cari cendol ke eskacang ke..huhuhuhu

1 comment:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com