*Offline 2hr Coti-coti

3/13/2010 12:35:00 PM


Salam semua..

Yo yo selamat berhujung minggu buat semua, so apa plan? kemana? dan di mana? ermm..
Lin last minit comfirm dan last minit jugak bt persiapan, ye la hubby keje tak menentu, so nk plan awal2 nak comfirm awal2 ni mmg tak de gerenti, faham2 je le keje owang workholic ni kan..huhuhu
So destinasi Lin & Family juga adik2 dan mak, nak bermalam dan berkelah juga bercamping di Pantai Batu Layar, jalan nak ke Desaru area Mersing..eh? hehehe kita tak tau le kuang3x...
Tp yg paling hepi anak2 le, mula2 semua macam malas nak gi, tp bila Kasawari bgtau dia jd join, wah semuanya besemangat mau pergi, tp yg  tak bestnya cikgu Linda takde la plk, ada kursus, huhuhu baru plan hrtu dgn dia nak memancing tepi patai..ala Linda ni spoil ler..kekeke
Untuk kawan2..nntikan en3 nya nnti okay..! OUT..chow chin chaw..



P/S: Mau berendam sakan mcm dugong..kuang3x...yok yok..

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com