Friday, March 12, 2010

Rasa tak sedap badan..huhuhu

       


Salam semua..

Whoaaa aduii sakitnya badan, nape plk la nih..nak demam ke? sakit urat ke? huhuhu
Tetiba je sakit semua badan, nak kena urut ni, ermm tp xpe, tggu tgk ptg2 dulu, pg ni Lin ke Jusco pi beli ubat kt Guardian, cari Primrose Evening Oil, stok kt uma dah abs, so mgkin sbb dh biasa ketahanan badan dgn ubat tu, so bila dah abs, tu yg sakit badan kot..ni pun rasa mcm dh okay tp ada rasa tak selesa je sikit..huhuhu
Dah terlanjur ke Jusco td, apalagi pekena le kopi kt Toast Box tu, perghh mmg sodap kopiO dia, pekat, likat, pahit betul tp mg power! *rindu kopiO CMG kita tuh..huhuhu
Sarapan? nak tau Lin makan apa, kuang3x..tu dia..mcm dak kecik, dok muka selamba je td makan Dorayaki Doraemon, smlm beli kt Tesco x sempat dn dapat makan, licin di kebas dgn anak, so td pi beli plk kt Jusco, makan le 2 paket.sodapppp...:)
Huwaaa badan rasa sengal2, otak dh mcm mereng, kepala dah pusing..huhuhuhu



P/S: Ye ye pi urut kt BATAM ni best ! Mar cepat Mar, pi booking and check it out okay!!!

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com