Sunday, March 28, 2010

Tahniah bt S.K.T.B.I
Salam semua..

Maaf la ye, 2-3hrni mmg buzy sikit, dr hr smlm hgga ke hrni, masih ada lagi xtvt dan mjlis nak kena gi..huhuhu So smlm Sekolah anak Lin,Amat ada Mesyuarat PIBG, mcm biasa le, mula2 ingat malas nak gi, sbb serentak dgn Sekolah Menengah, tp takpe la, di sebabkan anak Lin ada amik sijil pengawas sekolah, so Lin gi jgk le, kwn2 pun semua gi jugak, walaupun cuma sijil pengawas tp Lin berbangga untuk anak Lin, ada jugak kepercayaan sekolah berikan pada anak Lin untuk di pikul, so pesanan buat Amat, 'jaga disiplin diri, jalankan tanggungjawab dan amanah yg di berikan dan jangan memalukan nama baik sekolah' mak tau Amat mesti BOLEH!!...
Juga Lin nak ucapkan tanhiah buat anak2 kawan Lin, Nasrul, Nurul Izzah, Adawiyah, mereka begitu cemerlang dlm pelajaran dan juga akaemik, harap2 1 hari nnti Amat pun boleh jgk capai kecermerlangan mcm kwn2 nya, tu, tahniah bt semua!.P/S: Harapan dan doa ibu sentiasa mengiringi anak2 nya, tp izin dan restu hanya DIA yg menentukan, cuma usaha dan keyakinan yg di perlukan..

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com