Tuesday, March 09, 2010

Thank You Nuffnang !!


Salam semua...

Wehuuuu hoye3x..akhirnya yg di tunggu2 sudah sampai, ermm lama gak le dok tggu, ye la keliru dgn proses claim tu, rupanya kowang klu nk claim biaq sebelum 30-1hb, sbbnya date dia close setiap 2hb, so waktu Lin claim betul2 2hb tu, jdnya makanya sudah tidak dikira, tu yg jd lambat date nya diextand di bawak nya ke bulan depannya..huhuhu mmg tak sabo menanti..
Walupun tak le ribu riban sekadar ratusan ringgit je tp alhamdulilah, selama ni, bukan dok kosong jgk kt blog tu, ada gak dpt menjana pendapatan, tp kena le usaha, klik sana klik sini, bkn dok tggu dan lihat je, kadang2 kena jgk le tgkatkan traffic blog kita tu, ada mcm2 cara, cuma nak seribu daya x nak seribu dalih je, tp bg Lin, apa pun yg kita buat kena ikhlas, jgn main ckp2 kosong je kt msj tu, bgtau klik klik tp habuk pun tarak..ehhh jgn tak tahu yek, kita leh detect tau sapa yg ckp tp tak serupa bikin..huhuhu adaaaaa jgn ingat takde....:p.
So lepas ni, kena le kerja keras untuk klik sana klik sini, bukan 'haram' duitnya, tp klik untuk membantu promosi iklan tu aje, sambil bkk blog kita membaca, sambil le klik iklan tu, takde iklan takde le rezki..ye x? he he he he
**Untuk semua kawan2, terima kasih kerana sudi sggh ke blog Lin dan sambil klik nuffnang di sini..rajin2 la ye ke sini, anda klik, saya klik..hehehehe


P/S: Sedang menanti plk cek Nuffnang yg ke-2..lalalalalala

6 comments:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com