Thursday, April 01, 2010

April is Coming !!!


Salam semua..

Hari ini 1 April 2010, waduh2 bisa gawat ini, cepatnya masa brlalu ye, tup tup dah masuk bulan ke-4, rsanya mcm baru je nyambut tahun baru, ishhh tp ada apa dgn April? apa bodoh ke April ni sampai tiap kali 1hb April, haa mula le April Fool sana, April sini..issshh tak baik tau!! setiap bulan ada keberkatannya..
So harini, bangun pagi hati rasa tak sedap hati le, apa kes ek? tido tak lena, mandi mmg belum mandi pong, makan tak kenyang sbb cuma baru je minum air, huhuhuhu apa kah sebabnya?  yg penting naluri ku berkata, mgkin sesuatu akan berlaku, ..arggghhh lupakan ler, x kowser nak fikir2 ni, bt jd biol jek..
Akan tetapi, muahahaha 1-4hb April ni..huhuhuh ada sale Isetan lor kt Singapore..

Isetan Fashion Week Sale

Exclusively for HSBC Credit Cardholders


Highlights
25% rebate in vouchers storewide on the first $100 charged to an HSBC Credit Card. Rebate vouchers limited to the first 400 customers at Isetan Scotts, first 125 customers at Isetan Orchard, Isetan Katong and Isetan Tampines 10% Fashion.  Bonus Voucher for participating ladies’ wear brands at Isetan Scotts and Orchard (26 Mar – 14 Apr)
Fashion Show at Isetan Scotts (2 – 3 Apr)
Crazy hot picks at Isetan Katong and Isetan Tampines (1 – 4 Apr)

Locations
Isetan Scotts
Isetan Orchard
Isetan Katong
Isetan Tampines



P/S: Aduhhh...dok fikir ni, mcm mau pegi..huhuhuhu

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com