Monday, April 19, 2010

Banjir ??? Jalan daaaaa



Salam semua...

Sejukk angin bertiup malam ni, di tambah plk dgn aircond dlm bilik ni, tp apakan daya, aku keseorangan..huhuhu....bwekkkk eee sentimentel plk le...hahahahaha
Ok le sebenarnya malam ni hubby Lin baru je td bertolak ke Trengganu outstation, meeting job, tp tak lama, hari Rabu or Khamis balik dh tu, semoga selamat pergi dan selamat sampai ye Yang, hati2 memandu tu..

Td ptg tmpt kowang hujan? lebat? kt Bukit Indah ni td, punya le lebat, kilat petir guruh berdentam dentum, sempat gak le Lin tido, dlm jam 6pm Lin keluar amik anak, mcm biasa le lalu kt Tesco tu, turun je kt hgway jalan, makk aii jalan dh jem sesak, ingt kan ke roadblock skli rupanya air naik daaa..waaa manyak laju arus air dia wooo, kereta kancil pun x lepas lor, tggi jugak tu airnya naik td, sistem perparitan mgkin tersumbat tu, so semua kereta amik site tepi le kasi laluan sebelah je, maunya tak jem, nasib jgk boleh lepas, tu pun tiap kali jalan dh bunyi, gear automatik mesti bunyi ek..nape ek? ermmm malas nk fikir le...janji jalan...hehehehe



P/S: Ni dah mula balik musim panas hujan berbalik2..AWAS denggi pasti menyerang !!


With Love

1 comment:

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..