Friday, April 16, 2010

'Detective Conan' Besday cake


Salam semua...

Kek animasi 'Detective Conan' dr Eyna, ni mmg paveret kartun Amat, hrtu dh tanya dia wish klu nak kek nak gambar apa, so akhirnya surprise untuk dia..hehehehe
Ni sikit je untuk intro, lain2 gambar dan cerita nnti menyusul kemudian ok, hehehe malam kang nak keluar gi makan, ermm pilihan Amat kali ni nk makan pizza hut je, rasanya gi Jusco aje kot, lgpun hari hujan ni, nak keluar jauh2 dok dlm kete lama2 sejukkkk..hehehehehe



P/S: Apa yg mengembirakan hati Lin, bila dpt melihat anak2 yg lain turut gembira meraikan bersama... :)


With Love

3 comments:

  1. lin, masih ada 1/2 jam sblm masuk hari baru. still x terlambat nak wish epi birthday kat amat kot. EPI BIRTHDAY AMAT!!!! nama ridzuan, knapa panggil amat??? amat musykil ni...hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam, prnah smpi tak mninggalkan jejak. Hari ni kena tinggalkan jejak psl nak wish happy birthday to Amat.... a arr ek, knp panggil Amat plak...???

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com