Saturday, April 10, 2010

'DIA' muncul lagi..


Salam semua...

Penat, lepak, letih betul2 hrni, ni baru balik, mandi2 dan jap lagi mau keluar..
Kowang jgn terkejut dgn itu orang pakai baju pink..hehehehe SURPRISE!!..hehehee
So kowang tggu je la ye en3 seterusnya, di mana, buat apa, dan kemana KAMIE...kekeke

**pesana untuk awak..
'Jaga diri awak baik2, makan minum kena jaga kt sana ok, kesihatan dan pemakanan semua kena amik kira ok, jaga diri di negeri org, klu awak rindu kt kita, mms je la, lg 1 klu jumpa jejaka kt sana hero2 drama tu, kirim salam yek, kasi flying kiss dr aku..hehehe'
"I Will Miss U'...



P/S: Aku teringin sangat2 nak bercuti berdua dgn ko..huhuhuhuhuhu

1 comment:

  1. kalau nak bercuti2 ngan cik kak tu..tggu ler 24hb nanti. leh lah berdating sampai lebam lin..hahahaha

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com