Jaguh BadminTONGGG..

4/04/2010 12:01:00 PM



Salam semua..

Selamat berhari minggu bt semua, dok watpe tu? ada yg tgh melepak depan tv, ada yg tgh mengemas mencuci, dan ada plk yg tgh cuci kereta, ye la hujan2 ni kan, jimat air, hehehehe tp yg mmg tau, ramai yg tgh dok tarik selimut kan? sejuk2 hujan gini, apalgi yg best,tidooo ler...
Ok le, pg td dh mcm malas nk kuar, sbb hujan, tido pun sedap, tp dek kerna semangat kesukanan, so Lin, Ana, Juhara & Midah kena kejut td, keluar jgk le, Lin bwk anak bujang Lin sekali, dia awal2 pg dh bangun..huhuhu..so sampai sana booking dulu, cukup le 1 jam je, kang 2jam kang takut kwn2 semua pengsan x leh balik plk..muahahahah tu pun 1 jam, masing2 semua kelengkang, pinggang semua dh mcm itik pangkong tercangkung2 sakit..hahahahahaha ampooonn !
Adeii mmg time ni le kita nk test ketahanan pinggang kowang tu, klu agak2 bru set warm up dh terpeleot sana sini, ermmm mmg tak lama le monoupous, rasanya tua sok bongkok le tu..hahahahahaha ada kena mengena ke? hahaha
So apalagi..sapa2 mau cr kaki lawan dan join menabung bt beli bola, mai le, lagi ramai lg syokkk tp byk ketawa dr main nya..muahahahaha..


P/S: Alhamdulilah setakat ni, Lin x alamai sakit badan, pinggang, kaki tangan semua...syukurrr..

2 Comments

  1. kalau dah selalu buat exsercise ni.. mmg x de sakit2 badan.

    tapi kalau jenis mcm aku yg sebulan sekali.. mmg masak di buatnye..

    ekekekkeke

    ReplyDelete
  2. amboiiii sakan nya ko pukul bola tuh :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com