Jom Heboh at Danga Bay

4/23/2010 12:42:00 PM


Salam semua...

Harini hari Jumaat, hari segala penghulu hari, esok dah hari Sabtu, sekejap masa berlalu,kan? ada apa ek esok, kowang apa plan esok? yang best esok 24hb warga Johor semua pi terjah Jom Heboh kat Danga Bay! seronoknyaa, Lin tak pernah miss tau pi Jom heboh ni, tiap2 tahun mesti pi, panas ke hujan ke, redah je, my hubby baru sekali ikut pi, tp dh serik tak moh dah,heheheh sesak, panas dia kata, x kowser..kakakakah
Ala mmg bukan ada apa pun, tp sekadar menghiburkan dan melihat2 apa yg di heboh2 kan jek, ala2 mat kepoh gitu, yg penting bergambo tu, snap sana, snap sini, macam2 artis dpt jumpa, I likeee..dah namanya blogger tegar mesti mau bergambo dong, jumpa batu pelik tepi jalan pun amik gambar..kakakah
Tapi rasanya tahun ni Lin tak dpt le sama2 memeriahkan jom heboh ni, sbbnya kalu jadi nak ke K.L esok,huhuhu ada MsjBox 5th Anniversary, ruginyaaaa.huhuhu sapa2 yg gi tu nnti jumpa Fafau a.k.a Farah Fauzana kirim salam ek..
Dalam banyak2 artis yang Lin jumpa sepanjang tahun Jom heboh ni, yang paling teruja dan tergamam bila bertentang mata dengan Arash Mohd...adeiii tangkap cintan tgk dia...huhuhuhu
Maleh nak scan gambo le nak tunjuk kowang..hehehehe nanti le yek..



P/S: Ermm jadi tak jadi, lum comfirm nie..huhuhuhu waduh2 gi mana nie...


With Love

21 Comments

  1. tak pe kak lin, hantar wakil jer kat jom heboh tu.. ;-p

    ReplyDelete
  2. diazepam 10mg diazepam dose to get high - diazepam 10mg online

    ReplyDelete
  3. cheap valium valium dosage wiki - can you buy valium spain

    ReplyDelete
  4. order ativan ativan and alcohol interaction - lorazepam 1 mg or diazepam

    ReplyDelete
  5. valium online is buying valium online illegal - cheap valium thailand

    ReplyDelete
  6. ambien order online no prescription buy ambien cr no prescription - zolpidem tartrate side effects blood pressure

    ReplyDelete
  7. diazepam 5mg is diazepam 2 mg addictive - diazepam and oxycodone

    ReplyDelete
  8. ativan online ativan mayo clinic - lorazepam online kaufen

    ReplyDelete
  9. buy zolpidem generic zolpidem 10 mg - how to buy zolpidem

    ReplyDelete
  10. generic xanax xanax bars much - custa alprazolam 0 5mg

    ReplyDelete
  11. diazepam 10mg diazepam for sale in usa - diazepam 15 mg

    ReplyDelete
  12. xanax cheap xanax overdose with alcohol - xanax urine drug screen

    ReplyDelete
  13. buy diazepam online diazepam withdrawal symptoms long - buy diazepam online india

    ReplyDelete
  14. generic alprazolam xanax weed - xanax drug facts

    ReplyDelete
  15. discount ativan want to buy ativan - buy ativan online overnight

    ReplyDelete
  16. buy diazepam diazepam 5mg dose - buy diazepam line no prescription

    ReplyDelete
  17. ambien without a rx buy ambien online with prescription - drug interactions lortab ambien

    ReplyDelete
  18. soma online safe place buy soma online - buy soma online legal

    ReplyDelete
  19. order soma what does generic soma look like - buy somatropin from china

    ReplyDelete
  20. purchase valium valium 5mg na gravidez - valium dosage for elderly

    ReplyDelete
  21. generic ambien buy ambien dosage pregnancy - ambien and alcohol mixed

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com