Thursday, April 29, 2010

Juntaian Manik



Salam semua...

Selamat ketemu lagi di hai khamis yg indah, tp waktu Lin menaip en3 nie, JB di selubungi hujan lebat dan guruh petir,huhuhu sejukkk, kejap2 lagi boleh la tarik selimut dan bantal yek..kekekekeke
Sori le tetamu Lin semua, kowang dtg pg td, tuan rumah blog ni takde, dok berjalan merayap, ehem3x..ke mana lagi kalau tak ke Pasar Gogo Tiram tu..hahaha jgn maree, alahaii cuci2 mata je, kebetulan Lin nk belikan hubby seluar, kawan Lin ,Wana, Midah & Ana tu, masing2 beli jgk sikit2, mana2 yg patut, tp tak le memborong..hehehehe 
Cuma saje nak bg kowang sakit mata tgk en3 nie,hahaha...harini kitaorg pusing jalan sampai belakang, sekali ternampak plk satu kedai tu jual kain dan baju kurung dh siap jahit juntaian manik2, fuyooo mmg cantik giler le, penuh 1 badan labuci manik dia, aku tergoda gitu. tp kan baju camtu kalau nk raya ke, buat gi dinner ke, bertunang ke, nikah ke, mmg sesuwaiiii le tp kalau kowang nk pi jalan soping dgn pi kenduri kecik2 mcm Yassin ke. rasanya dh overacting kot..kang owang tepi sekeliling dok jeling je..kan?..agak2 le weiii..
Harga sangat2 berpatutan, kalau harga kain pasang lain, dh siap jahit baju pun lain, kowang pilih aje nak color apa dgn paten manik cmne..mmg berbaloi loi loi..boleh bt bissness nie..ada sapa2 nak oder? hahahahaha..



P/S: Cuma kualiti kain pasang dia je yg berbeza, owang kata..biaq kalah membeli menang memakai, jgn beli esok2 dh prakkkkkkkk koyak..kekekekeke


With Love

4 comments:

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com