Kaki ku sakit ! huhuhu

4/22/2010 09:49:00 PM



Salam semua..

Oh! kaki kanan Lin memang sakit betul-betul sakit, rasanya mau pi urut kaki, tp time dan waktu amat terhad, lagi plk petang2 jek hujan..nak kata gout takde, mak kata mgkin 'simpul biawak'..aii la biawak, xde tempat lain ke ko nak duduk, jgn le duduk kat kaki aku ni..huhuhu giloss le, ye la skrg ni kan, malam2 je sejuk, sbb tu le urat kembang kot..huhuhu
Dah gosok minyak, dah pakai stoking tp still sakit..Lin agak sbb bawak kereta kaki terjongket, tp tak logik plk..ermmmm
Sapa2 ada petua ka? aduhh mmg sakit, nak tak nak kena jugak tekan pedal minyak kereta tu..huhuhu 



P/S: Mau bukak jawatan kosong untuk driver..ada sapa2 mau? makan tanggung berak cangkung sendiri..hahahahahaa


With Love

2 Comments

  1. slalu sakit ka kak lin? klu slalu elok g specialist.. mcm kwn KB, selalu sakit pinggang, g urut baik, pastu datang lagi, last2 g doc, dpt rawatan, last skali fisio pastu ok dah smpai skrg..

    tp klu baru 1st time hehe rendam jer kaki ngn air panas, bubuh garam skit

    ReplyDelete
  2. gi la berurut sis lin...... kalau tak nak drive pon susah nanti.....

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com