Mee Sedap memang Sedap.

4/21/2010 10:00:00 AM


Salam semua..

Muahahaha...ni kalau ajak kowang bersila mesti tak nak kan, maklum le, Mee Sedap jek, tp cuba le Mee Hoon goreng ke, mesti laju je kowang bawak pinggan eh..hahahaha...dah namanya Mee Sedap mesti le Sedap...kuang3x...

Ok le, pagi ni dah tahu nak makan apa, anak Lin mntk buatkan western breakfast, hotdog,telur le tp tekak Lin plk taknak le masuk, roti roti dan roti lagi..jemuuuuuu...so pagi ni rasa nak makan Mee Sedap kriuk kriuk kriuk bunyinya...hehehe 
Sedap boleh tahan le, senang mudah express mau masak, tp satu hal, Lin tak suka ye masak rendam2 dalam air panas tu, Lin lebih suka rebus didihkan mee nya tu, baru le betul2 masak, ye le ikut citarasa masing2 ler..
Kalau rajin tambah le apa2 dlm mee tu, kalau malas, dh namaya mee segera, masak terus le telan..muahahahaha...



P/S: Opsss jgn selalu makan, nanti kepala BOTAK woooo...


With Love

4 Comments

  1. Sedap tu no 2, yg no 1 tu..senang nak buat. :)

    ReplyDelete
  2. Salam

    MI Sedap ? memang la sedap tapi tengok juga la nanti ada pula kesan sampingannya

    ReplyDelete
  3. sis lin, mee pama pon sodap juge...... tapi ape2 mee segera lah sedap sbb mudah & ringkas & cepat dimakan......

    ReplyDelete
  4. kwn KB kata, ada doctor kata spesis maggie² tidak membotakkan kak, tak pe bleh bedal sesuka rasa hehe

    KB suka makan maggie asam laksa fuhhh seeedaaapp.. kak lin penah try lum?

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com