Monday, April 05, 2010

Menu hari Isnin


Salam semua...

Ha ko, skli malas2 dok fikir2 nk masak apa, skli siap menu nya..kekekeke ngencesssss gitu!
Sebenarnya mmg dh x tahu nak masak apa, tp sbb hubby dh otw balik td, tup2 keRAJINan tu melonjak plk turun padang dapur hehehe tp menu simple touch cooking jek..
Ok le malas nk tulis byk2 ni, masih byk keje nak di siapkan, walaupun hrni ada *bibik* kemas rumah, tp keje rutin tetap kena bt sendiri okay!..

Menu : dr kanan ke kiri..
1-telur dadar goreng.
2-asam pedas ikan merah *kosong je xde bendi huhuhu
3-sambal asam belacan *pencecah ulam.
4-kangkung belacan.
5-jantung pisang rebus.
6-ulam raja & timun.
7-ikan pekasam *semalam punya..hehehehehe
**suasana belakang tu kowang abaikan le,tgk yg atas meja je yek...


P/S: jemput makan..sila2 tengok aje ler..hahahahahaa

3 comments:

  1. mak aii banyaknye lauk.. Sedap tol =)

    ReplyDelete
  2. best nye sis..ade ulam2 herba bagai..lapor giler..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..