MsjBox 5th-Coretan 1


Salam semua..

Selamat pagi semua, amacam hrni? sihat? dah makan? Lin ? mcm biasa le, hari Isnin yg buzzyy, tp sebelum melangkah ke tghri, mai sini Lin kongsi cite event MsjBox 24hb Sabtu yg lepas..jom baca..hehehe
Pagi 24hb tu, Lin masih sempat lagi ke Sgpore ada urusan, so blk tghri, terus amik goodies yg Shai order dr Eyna untuk di bawa sekali, hubby keje tp hfday, dalam pkl 1pm hubby col dh otw blk Lin terus siap2 apa2 yg ptut, owang kata get ready! so semuanya ettle mula bergerak, tup2 dpt sms Kasawari, Lin col katanya dia dh abs exam training, apalagi kasi 'ayat' ajak ikut sekali jalan, Lin cuma Amat aje yg ikut so masih ada kekosongan, kasawari kata ON je, Lin terus ke Kulai amik dia, kira dlm jam 3.30pm bru kitaorg gerak2 khas..hehehe takpe, biaq lambat asal selamat...


Sepanjang perjalanan hujan turun, kjp2 panas, kjp2 hujan, Shai dah start sms2, col2 bertanya dh sampai mana, alhamdulilah dlm jam 5.48pm kitaorg dh sampai di Jelatek,Kuala Lumpur, berhenti berehat membuang apa yg ptut sebelum meneruskan perjalanan ke Setiawangsa, dah dekat je tuh, cuma pandu arah nya je silap, sampai tersesat 'gagap' di buatnya,hehehehe..sampai je di Restoran Sate R & K tu, semuanya dah sampai..haiiii! semua..lambaian Ratu Pepel..hahahahha
Ok lepas ni kowang layan gambo berbicara je yek..hahahahaha

Kowang jgn mare...kekeke pasangan duta SATE of The Year..hahahaha

Lin, Kak Norzailina, Dieda and Kiki..

Lin, Kak Ct and Dayah

Lin, Eita and PannMFR.

Dayah, Kika&Nini, Ret&Abin, Lin and Carneyz...

Retna&Abin, Linda, Kasawari and Bro Rossli*eeee dia ni mmg taw!main terjah je yek huhuhu

Carneyz, Lin, Rossli and Boss MsjBox,Junaidi Musa..hehehe

Shai,selaku event MsjBox 5th bersama Jun and Che Mat..

Anak kecil memeriahkan majlis...sukenya 4 Abdul ni..belum ada Ammar Aiman dan Iman lagi tu..

Dan sudah semestinya, kembar badan dua ni akan bergambar bersama...heheh
Shai & Sodep...miss u la Sodep..nape kita takde bergambar berdua yek...huhuhu

Alahamdulilah semuanya selesai dalam jam 8pm, wajah2 gembira dan ceria terpancar di muka masing2, juga wajah2 baru yg pertama kali mengikuti event MsjBox kali ni, nice to meet you all semua, apa2 pun terima kasih buat semua,Geng KAMIE tetap di hati..
Sekian untuk coretan 1 kali ni, kowang tggu coretan ke2 pulak nnti yek..




P/S: Banyak sangat gambo nak masuk, kowang tgk kt album Fb je la yek...hehehe


With Love

3 comments:

  1. PaanMFR la.. waaa..
    nape name gue jadi lain..

    ReplyDelete
  2. Pann..kekeke confius le..rabun MFR jd MEER plk..kekek sori2..tp cam sedap jek munyi nya...hehehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    saye bukan ameer khan.. hahaha

    MFR tu Akronim Nama Penuh
    Paan tu panggilannya..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..