MsjBox 5th-Coretan 2

4/26/2010 06:04:00 PM

Salam semua..

*sambungan dr MsjBox 5th-Coretan 1..
Ok selesai saja majlis/event MsjBox tu, semuanya bersurai, Kak Norz & anaknya,Dieda terus beredar mnta diri, and then Dayah dan Sodep, mereka tak dapat join sekali, begitu juga Eita dan PaanMFR, derang nak pi tgk konsert AF8 wooo..huhuhu..yg tggl itu le KAMIE semua, agak lama jgk kitaorg dok berbincang tercangkung2 kt luar Restoran tue, nk kemana agaknya selepas tu, sebenarnya Lin dh pasang niat nak ke Jalan Tunku Abdul Rahman mau borong tudung, tp majoriti semua mau ke kotak menjerit, ikut aje ler, esok kan ada hehehe, tp kita bukan ke Sogo RedBox, kita ke Ampang park.






Kowang tengok le tu, mcm rombongan Kak Kiah dah tuh..hehehehe.
Yg bestnya kitaorg park kete kt sana, kitaorg semua naik LRT Putra, hahaha kowang bayangkan ramai2 tu, tak ke gamat riuh rendah dlm tu, dh mcm langau dlm tong tau,hahahaha.hubby Lin kira 1st time tu naik LRT, mau tak jakun kejap..kekekeke agknya penumpang dlm tu, dok terbahak2 ketawa tgk gelagat kitaorg tu..hahahaha






Sampai Ampang Park karaoke K-TV tu, bilik semua full, makanya kowang bayangkan le, ramai2 sumbat dlm bilik yg tak berapa besar tu, ermm mcm tin sardin 'botan' gamaknya, siap bersila panggung kt bawah hahahaha baik yg besar yg tua, yg kecik yg muda semuanya enjoy ! tp yg teruja dan tergaman seketika, waktu Che Mat kita menyumbangkan suara merdu ala2 rock 'pisau' dia tu, fuyoooo tidak ku sangka CM kita ni pandai juga menyanyi yek..hehehe jiwang karat tuh..kekekee best best best..! 3jam setengah gak kita melalak, kemudian tu, Kika & Hezry beredar dulu, sbb Nini dah mengantuk, dalam pkl 11.15pm, Retna, my hubby,Shai, Jun&Carneyz and family Che Mat terus beredar sbb nak amik kereta and then terus balik, tggal Lin,Kasawari,Linda,Rossli and Kiki yg dok perabis kan masa yg ado..mcm2 lagu kita layannn..hahaha



Lepas dh semua beredar, kitaorg balik pusing2 Bukit Bintang, ala saja cuci mata kata hubby, kekekeke sekali dok survey2 mana mau tidoq..huhuhu...akhirnya kitaorg masuk lorong gelap*tp terang, kitaorg bermalam di Guest House, murah dan berbaloi2...ala takat nak tidoq je, ok sangat le tuh, tak tau la ek, apa konsep guest house yg kitaorg tido tu, sbb kt sana ada mcm konsep klu kowang nak, kita punya klu Lin tgk pekerjanya mcm Pakistan tp deconya mcm India, kerana kulitnya gelap Lin ckp le ala2 'Negro' kakakakakah..
Lin amik bilik atas sbb besar sikit dek kerna ada Amat, Kasawari bilik bawah sbb tak tahan takut goyang..hahahahahaha....lepas dh hantar bag, kitaorg keluar jap ngeteh sambil tgk bola, masing2 mata dah mcm naik buaian, so baik2 nk cuci mata kt Bukit Bintang, baik kita balik cuci kaki tido, lagi sedap...hehehehe
Ok en3 bersambung, kowang tggu pagi pulak ek..sekian untuk kali ni..:)




P/S:Tmpt tu siap ada internet FREE woo..unlimited..chaiyok chaiyok!!


With Love

You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. bontot orang pun dia amik dan post kat sini.. ha ha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.