Monday, April 26, 2010

MsjBox 5th-Coretan akhir

Salam semua...

*Sambungan dr MsjBox 5th-Coretan 2..
25hb April hari Ahad, dah namanya pun penat lepak, tido pun lambat so bangunnya pun lewat le, mana nak mandi wajib lagi, kemas2 packing barang nk bersiap balik ke Jb lagi, so kena la pelan2 ok, kang ada yg tertinggal plk.
Siap aje berpepel, Lin pun turun bawah, kedengaran kasawari dh pun get ready, wah cepat plk dia siap..hehehehe siap sempat bertenet lg tuh. Pagi ni dah berjanji dgn mereka semua nak bersarapan di Restoran Pelita,Jalan Ampang tu, sebelum beredar amik gambar dulu barang 1,2 snap kt rumah 'Negro' tu..kekeke
*apa bende berus gigi ko pegang tu Amat oii...huhuhu


Inginkan kita dtg awal, rupanya lambat yek, kelihatan Che Mat & Family dah sampai bersama Shai, cuma yg belum Jun&Carneyz, Retna, Rossli and kiki, mereka tu dah kira makan lunch je le yek..kekekeke




Siap aje TERlebih makan semua, ishh sapa? sapa? yg makan banyak tuh? hahahaha...kitaorg pun gerak2 khas le, yehaaaa niat nak beli tudung akhirnya tercapai jgk, tp kitaorg pi Mesjid India, ala dpt selai dua lai jadi la dr kempunan dtg jauh2 x beli langsung..selai dua lai? kekekeke
Eee sampai je sana dah macam rombongan Halimah Jonggang taw! hahaha riuh rendah sepanjang jalan, mcm baru lepas tgk filem tamil..kakakakah cuba kowang tgk gambo bawah nie..
Seragami seragami..ninde minde ammmmakkkk hahahaha




Dan akhirnya..pilih punya pilih, selak punya selak, tarik punya tarik, kena lagi plk mak cik tue kasi ayat, amik banyak kasi harga kurang, phewww bergetar kaki dengaq, mmg kemaruk tudung sekarang Lin ni, mana taknya, baju banyak weii so nk bg match le dgn tudung, tak gitu awak kan..
Tu dia angkut balik 11 lai...berpeluh2 Cik hubby tengok, nasib le nak balik jauh, klu dekat, mesti esoknya Lin dtg lagi..hahahahaha..gilosss le..sabo sabo Puan Marlin..hehehehehe

**Kesimpulannya..MsjBox 5th everything mmg best! banyak kenangan sebelum dan selepas event kali ni, yg jauh di dekat2 kan, yg dekat kita mesra2 kan, bak kata pepatah, yg jauh di mata, tp di hati dekat selalu..
I Luv U all..thankx 4 everything..Be Friends 4ever and ever...muahhhhhh. ^.^


P/S: Tidak lupa pada yg tiada...huhuhuhu

With Love
This entry was posted in

30 comments:

  1. Wah habis diborong tudung kat jln masjid india ya kak...hehehe

    ReplyDelete
  2. tu dia.. 11 helai hehe..

    best tak kak filem tamil tu, dgr2 filem2 tamil skrg best2 banding industan..

    ReplyDelete
  3. mmg berbaloi bli byk2,rega murah.sama je rega beli 11 dgn beli 5

    ReplyDelete
  4. ceria2 semua tengok filem tamil ya.. ha ha

    best best best.. walaupun kelam kabut gi.. tapi semuanya berjalan lancar.. thanks lin dan abg sabar..

    ReplyDelete
  5. sama beli 11 dgn beli 5 waa..
    boleh borong tu kak, pastu bukak 1 blog jual tudung hehe

    ReplyDelete
  6. zolpidem 10 mg zolpidem tartrate 10 mg tablet picture - zolpidem side effects depression

    ReplyDelete
  7. diazepam buy buy diazepam 10mg no prescription - diazepam 10 mg tablet myl

    ReplyDelete
  8. ambien on line ambien cr long does take work - costco pharmacy ambien

    ReplyDelete
  9. generic alprazolam known side effects xanax - xanax overdose renal failure

    ReplyDelete
  10. buy diazepam diazepam 2mg fear of flying - diazepam

    ReplyDelete
  11. diazepam 5mg buy valium cheap online - valium dosage reduction

    ReplyDelete
  12. buy xanax can i take 2mg of xanax at once - buy alprazolam australia

    ReplyDelete
  13. buy zolpidem buy ambien cheap no prescription - ambien side effects aggression

    ReplyDelete
  14. buy ativan online ativan withdrawal cold turkey - ativan interdose withdrawal

    ReplyDelete
  15. valium drug valium for dental anxiety dosage - how to buy valium online legally

    ReplyDelete
  16. is lorazepam stronger than diazepam diazepam drug classification - buy valium online no prescription

    ReplyDelete
  17. diazepam 10 mg order diazepam no prescription - diazepam dosage in alcohol withdrawal

    ReplyDelete
  18. buy diazepam what does valium pills do - diazepam withdrawal fits

    ReplyDelete
  19. ativan for sale overdose ativan klonopin - ativan withdrawal muscle pain

    ReplyDelete
  20. purchase xanax xanax overdose bluelight - buy xanax online legally

    ReplyDelete
  21. xanax no prescription online xanax dosage erowid - does xanax overdose look like

    ReplyDelete
  22. xanax 2mg xanax for drug abuse - xanax 66 256

    ReplyDelete
  23. buy valium cheap online buy valium cheap no prescription - buy valium online new zealand

    ReplyDelete
  24. order soma buy soma online cash delivery - carisoprodol withdrawal syndrome misdiagnosed psychotic disorder

    ReplyDelete
  25. soma pain soma medication side effects - carisoprodol used treat

    ReplyDelete
  26. buy cheap valium valium drug class - how to buy valium online legally

    ReplyDelete
  27. buy valium online buy valium online no prescription canada - valium drug usage

    ReplyDelete
  28. zolpidem online will ambien show up military drug test - ambien under tongue

    ReplyDelete
  29. buy valium no prescription needed how to buy valium online legally - generic for valium picture

    ReplyDelete
  30. buy valium online buy valium no rx - valium 10mg vs xanax 2mg

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com