Patern langsir 2010

4/13/2010 04:52:00 PM






                                                                          Salam semua..

Hehehe mcm dah nak raya je kan, tp betul le, tak lama beberapa bulan je lagi nak puasa tau, so sebelum apa2 baik le kita bersiap sedia mengeluarkan budget untuk raya nnti, takle kelam kelibut kan..
Td selepas je balik dr bersenam, Lin ke Jakel jap, kawan ajak tgk2 survey2 langsir, Lin pun kebetulan thn ni bercadang nak tukar jgk, dh 2thn pakai yg lama ni, so Lin gan Ana ke Jakel le, dok survey naik dr tgkat 1 sampai le tgkat 5 tue, waduh2 mcm2 ada dr kain langsir sampai le ke kain ela, msh dlm renovation lagik, duit aje le yg nk ado..hahaha
Nak ikukan kan, tak boleh amik gambo, tp cmne nak bt sample ek, so Lin curik2 le td, kekeke amponnn boss Jakel, lepas ni saya dtg tgk cantik, saya amik lagik..muahahahahaha..
haaa kowang kalo nak amik copy gambo ni bt sample..amik ler..
**yang mana satu pilihan kowang? ermmmm



P/S: Tgk color Pepel kain langsir td, fuhyooo cantikknya, nak ke hubby pakai pepel ek..ermmm

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com