Thursday, April 08, 2010

Rambang bijik mata !




Salam semua..

Wehuuu...panas betul kan hrni? klu pekena es kacang ke, cendol ka, perggh sejukk tekak den ni, huhuhu.
So hrni Lin dh ada janji dgn kwn,Ana mau ke Pasar Tiram dok merambu meramba, tp xde le nk menyoping nyee, sekadar jeling2 pandang2 jek, tp tipu le klu xde beli..hahahaha..
Ala sekadar membelek, mencari apa yg ptut jek, Lin hajat nya nak cr inner baju dalam, saje ajak Ana tu meneman, ajak Midah,ada hal plk dia, so dpt le td mencari, biasa le, bila dh nampak, pegang2, survey2, mesti terperangkap, hahaha apalagi, amik jugak le selai dua cuma tudung je, itu pun dek di 'ayat' nye dgn abg misai tu, dia bg harga murah siap % lagi, hahaha, beli baju x la, tp tup tup mata dok terpandang baju sulam labuci tergantung tu, color hijo plk tu, mmg dh kena dah dgn tema MsjBox akan dtg ni 24hb, cantikkk sangat2, tp dok fikir plk..sesuwaiii ka kalau pakai hanya kt Restoran Sate tue? kakakakakakakah..ada dok semua owang tgk perati jek, naya je, jgn le buek malu weiii..hahahahahaha..



P/S: Ermm nasib xde pepel, kalau ada, mau jgk Lin beli td, x kira le mahal ke x, janji puashati..huhuhu..

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com