Roti BOM segera...

4/09/2010 05:26:00 PM



Salam semua..

Cara-caranya:-

1. Bukak plastikya..
2.Panaskan kuali..
3.Sapu oles minyak atas kuali sedikit.
4.Setelah panas, letak dan biarkan roti canai tu garing,balik2 kannya..
5.Dh garing masak, angkat, kasi hempuk2 kannya..baik2 panasss..
6.Sajikan atas pinggan, dan makan aje le terus..

Senang je kan..hahahahahaha..
Pagi td Lin ke rumah mak kejap, ajak kwn,Midah, so lepas dr uma mak tu, sggh le ke Kg Melayu tu pi sarapan, klu dh kt Pasar tu, mcm2 le yg di jualnya, dh x tau nak makan apa dah, so Lin gan Midah pilih makan laksa Johor, pergghh sodap.
Dok sambil makan, terpandang gerai roti canai tu yg menjual roti bom segera tu, dh siap pack, panas dan fresh lagi, 10keping rm4..ok le standard harga tu, tebal dan muai, Lin beli mntk sambal, Midah beli mntk kuah..heheheheh
Biasa le hr Jumaat, anak2 semua balik awal, balik aje anak sekolah terus tebar roti atas kuali..cewaaahh ala2 mengoreng mcm PRO lagik..hahahahahaha..
Sonang kejo dan cepat masuk molot..kekekeke



P/S: Psstt geng setaman..nnti bila2 free kita bt rombongan kak kiah ke sana yek, pi sarapan..mcm2 ado...:)

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com