Friday, April 30, 2010

Selamat sudah,3 tahun lagi.




Salam semua..

Salm Jumaat yg mulia buat semua..alhamdulilah harini 30hb April adalah hari permulaan bermulanya detik 3tahun untuk Implanon Lin, yg lama sudah di keluarkan, so skrg yg baru dah masuk, tahun tetap sama 3tahun cuma harga je yg dh lain..huhuhuhu
Pagi td jam 8.00am Lin dah sampai Klinik Gan,Taman Sentosa, waktu sampai tunjuk je kad appoinment tu, derang dh bg masuk, tp nk menunggu turn giliran nk masuk operation room tu yg lama, semua persiapan dh disediakan, ubat bius pun siap, aduhh tang nk masuk bius tu yg x leh tahan tu..sakitttt, dh namanya blogger tegar bila kata tak boleh amik gambo kt dalam tu, rasa x puas hati le, he he he..
Tggu punya tggu, dalam jam 10.45am baru le turn Lin, di mulakan dgn sapu2 ubat kuman di lengan, di bersihkan dulu area yg nak di potong, lepas tu di bius, aduhhhhh sakitnyaaaa..sakit sekejap lepas tu dh tak rasa dah, terus kebas, doktor potong pun tak rasa, di keluarkan yg lama lalu terus masuk yg baru, and then jahit 1 jahitan, dah siap!..dalam masa 10hari nnti, dtg balik untuk buka jahitan...aminn selesaii sudah...


P/S: Siap le lepas ni bantai tido...kesan ubat bius tu akan buat Lin mengantukk, tak tahu kenapa..huhuhuhu


With Love

4 comments:

  1. salam,
    Nak tanya pakai implan ada effect apa2 tak? nak pakai tp takut.

    ReplyDelete
  2. hy sis, saya pun baru berhajat nak pakai nie lepas bersalin nanti...bape rege nyerr....kalu bius tangan tue oklah..kalu belah camtue jer...pengsan saya.....he.he...

    ReplyDelete
  3. next 3 years kak, tak yah lah implant lagi..
    tgk amat mcm nk adek jer tu.. ;-p

    ReplyDelete
  4. salam lin...
    kita pun baru plan nak ber implanon tapi x pasti price, berapa ekk lin... sakit sangat ke bius tu...aku bab cucuk2 ni ngeri tul... kena jahit gak ekk...adehhhaiii

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com