Tuesday, April 13, 2010

Senaman FREE jek..






Salam semua...

Waduhh tempat kowang panas tak? bahang tak? kt JB ni rasanya dh mencecah 37.5'c tau, mmg tahap ni dah kepanasan yg terlampau dh ni bg Lin, dok kt uma dah tak senang duduk, nak tido malam, jgn cakap le, pusing sana, pusing sini, bahang tu tetap terasa, sian hubby yg keje di keperitan panas ni, abs rentung ler kulit..huhuhu.psstt awak mesti sejuk gigil kt sana kan, ye la di selubungi salji..huhuhu
Ok le, pagi td Lin, Midah, Yati & Ana plan nak main badminton, so kitaorg gerak dlm jam 8am jugak ler, kali ni kita pergi kt Mutiara Rini plak, ada Taman Hutan Bandar yg baru tak baru juga le bukak tu, tp skrg dh upgrade dan dah ramai yg berkunjung, dulu sepi jek pagi2, skrg penuh parking..
Kitaorg sampai je, jogging2 lari2 anak je sambil posing sana posing sini,hahaha.. lebih bergambo dr bersenamnya..hahaha tp yg best nya tu, bkn kata nak senam, nk bt kajian cuci mata pun best seronok, mcm2 Laman Negeri dan Daerah di deco kan, bunga2 bungaan jgn ckp la, penuh keliling tempat, udara mmg nyaman, segar sejuk mata memandang, mmg sesuai untuk beriadah, kalau nk Gym, ha kt sini pun ada, free lagik mcm2 ada, alat2 dia tu kuat dan kukuh, mgkin maintanance dia bagus, ye la, nk kena check selalu so takde le nnti akan mencederakan sesiapa yg guna, mmg best !.
Masing2 berlumba2 nak kurus, ishhh ntah le sapa nnti yg kurus dulu ni..hahahahahaha
*Byk lagi gambo kt sini..


P/S: Lemak bersenam pun belum turun tp lemak selepas bersenam dah masuk kt Habib..hahahahaha

24 comments:

  1. exercide sambil bawa anak
    menarik

    ReplyDelete
  2. buy diazepam diazepam dosage maximum dose - buy cheap diazepam from india

    ReplyDelete
  3. diazepam buy diazepam side effects weight gain - best place to buy diazepam online

    ReplyDelete
  4. buy valium online buy valium with paypal - are valium and xanax the same thing

    ReplyDelete
  5. buy xanax online street value xanax 1mg - buy xanax online without prescriptions

    ReplyDelete
  6. alprazolam medication 1.5 mg xanax withdrawal - xanax pills they look like

    ReplyDelete
  7. alprazolam xanax xanax 2089 - codeine xanax and alcohol

    ReplyDelete
  8. buy diazepam diazepam dosage recreational - diazepam tablets ip 10 mg

    ReplyDelete
  9. xanax pill round orange pill 029 xanax - xanax reactions

    ReplyDelete
  10. ativan without prescription ativan wiki - xanax vs ativan addiction

    ReplyDelete
  11. xanax 2mg xanax withdrawal from low doses - xanax replacement drug

    ReplyDelete
  12. lorazepam online ativan make you high - xanax ativan high

    ReplyDelete
  13. ativan price lorazepam-ratiopharm 1 mg tabletten - ativan joint pain

    ReplyDelete
  14. xanax drug xanax withdrawal after 2 weeks - xanax drug of abuse

    ReplyDelete
  15. buy ambien online ambien side effects pregnancy - ambien online with no prescription

    ReplyDelete
  16. soma soma drug forms - soma drug contraindications

    ReplyDelete
  17. ambien sleep many 10mg ambien can take - ambien side effects driving

    ReplyDelete
  18. cheap carisoprodol buy real soma online - drug test soma carisoprodol

    ReplyDelete
  19. valium purchase buy valium 10mg - buy real roche valium

    ReplyDelete
  20. cheap carisoprodol generic somatropin human growth hormone - carisoprodol synthesis

    ReplyDelete
  21. carisoprodol drug carisoprodol 350 mg vs flexeril - buy soma frame

    ReplyDelete
  22. buy valium from india order valium online canada - much valium 5mg worth

    ReplyDelete
  23. buy ambien online ambien walrus needs more robot - buy ambien online reviews

    ReplyDelete
  24. cheapest valium cost 5mg valium - valium good drug

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..