Tuesday, April 06, 2010

Souvenier dr Hong Kong-TQ



Salam semua..

Cantik x? cantikk kan? mmg sangat2 cantik, teruja dan terharu bila dpt gift tu, thankx ye awak, i likee pepel.
Mmg Lin suke sangat2, rasa x sangka plk dpt gift yg mcmtu, ingatkan dpt anak patung ke..muahahahahaha
Ye la semua tau kan Lin mg suke purple, so bg sapa2 yg nak bg hadiah tu/gift kasi le color pepel, tp x kisah le, janji hati mau ikhlas okay!...
Thankx ye wak, nak bg pantun sikit..
Terima kasih daun keladi,
Nnti pi K**** jgn lupa gift lg..
hahahahahahaha..


P/S: Kita pun ada special gift untuk awak, nk tggu jumpa awak jek..

2 comments:

  1. mmg kat sana brg2 camni murah
    rugi tak pesan!

    ReplyDelete
  2. pengsan jap ako ada pesanan akhir lagi tu :p wkakkakaa laariiiiiiiiiii

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com