Tuesday, April 06, 2010

Souvenier dr Hong Kong-TQ



Salam semua..

Cantik x? cantikk kan? mmg sangat2 cantik, teruja dan terharu bila dpt gift tu, thankx ye awak, i likee pepel.
Mmg Lin suke sangat2, rasa x sangka plk dpt gift yg mcmtu, ingatkan dpt anak patung ke..muahahahahaha
Ye la semua tau kan Lin mg suke purple, so bg sapa2 yg nak bg hadiah tu/gift kasi le color pepel, tp x kisah le, janji hati mau ikhlas okay!...
Thankx ye wak, nak bg pantun sikit..
Terima kasih daun keladi,
Nnti pi K**** jgn lupa gift lg..
hahahahahahaha..


P/S: Kita pun ada special gift untuk awak, nk tggu jumpa awak jek..

2 comments:

  1. mmg kat sana brg2 camni murah
    rugi tak pesan!

    ReplyDelete
  2. pengsan jap ako ada pesanan akhir lagi tu :p wkakkakaa laariiiiiiiiiii

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..