Tuesday, April 27, 2010

Tongkeng Ayam yg Gebus..



Salam semua...

Yum3x..yummy yummy marvelesss perghhh sedapnyaaaa...mmmmmmm
"Saiz kebesarannya terus di nikmati dengan keenakan dan kelemakannya tatkala 'tongkeng' itu masuk ke dalam mulut, arghhh sedapnyaaa...aku mula jadi stim, lalu aku masuk dan masukkan lagi, ahhhhh pelan2 dia masuk ke dalam rongga lantas terus menikmati keserasian bersama di dalam perut..arghhhh sedapnyaaaaaaa"..

WOIIII !!!!!! otak kowang kuningnya...ishhhhh itu kata2 seorg pengemar 'tongkeng' ayam, kejadian yg mcmtu berlaku bila tengah makan tongkeng ayam..ishhh kowang nie..apa ler..hahahahahahaha
Sabo je le aku, tu le kan, bila nak mengayat sikit jek, mula le melencong maknanya, tp kan mmg tak terkata le kesedapannya tongkeng ayam ni, tp bg pengemarnya jek, klu yg tak suke dan geli tu,ermmm ntah ek, apa yg kowang geli? sbb uk uk dia eh? alahaiii...buang kasi bersih le yang oii...huhuhuhu
Mmmg saluran nya sama, mmg keluar uk uk nya tu pun situ, tp ada cara le mau bersih, alah mcm le lembu kambing dan yg lain2 tu bersih na..huhuhuhu..
Sekarang lg sonang, dah ada yg segera, so klu kowang nak cuba pi le try beli barang sebungkus, klu nk jamah je, beli kt pasar malam tu, lagi banyak owang jual, nk yg goreng, bakar, yg percik semua pun ada..hehehehe



P/S: Nanti geng KAMIE dtg, Lin sajikan 'tongkeng ayam' yek..ada tu bt stok..hahahahahahaha


With Love

37 comments:

  1. adeehhh sedapnya gambar..tetiba lapar lak..

    ReplyDelete
  2. erkkk! apasal lapar bila masuk blog ni?? (-_-")

    ReplyDelete
  3. serius sedap! dni suka buat sarapan pagi ;) hehe..

    Purple Untuk Kejayaan

    p/s: rasa nak gi goreng sekarang

    ReplyDelete
  4. waa ada yek Ayamas Tongkeng ayam, xpernah beli lagi ni..

    weekend ni nak g cari la, nak rasa sesodap yg kak lin citer ke tak hehe

    ReplyDelete
  5. laaa, ada ke sekarang ni tongkeng ayam? tak tau pun. nmpak sgt dah lama tak makan produk2 cam nugget2 ni.

    ReplyDelete
  6. ira pon shukaaaaa..... tapi tak jenuh nak ngabiskan sebungkus tu.... sebab ira sorang jer yg makan, laki i geli...... so kalau nak mkn beli kat pasor malam jer la......

    ReplyDelete
  7. wo.tak pernah tengok plak tongkeng ayam ayamas.

    ReplyDelete
  8. Salam Lin,
    hehe...pandai mengayat promo tongkeng ayam, k sue pun teruja nk makan nih! dahlama x makan...takot si kolestrol meninggi....Ada ayamas punya yer? kna try ni..

    ReplyDelete
  9. buy diazepam online no prescription diazepam like valium - diazepam 10mg suppliers

    ReplyDelete
  10. buy diazepam diazepam 5mg half life - diazepam 5mg what does it do

    ReplyDelete
  11. ambien zolpidem zolpidem tartrate 5 mg - zolpidem 10 mg generic

    ReplyDelete
  12. buying ambien online buy ambien discover card - ambien side effects hunger

    ReplyDelete
  13. buy xanax where to buy xanax online legally - xanax bars drug test

    ReplyDelete
  14. ativan for sale buy ativan fedex - lorazepam 1 mg igual que orfidal

    ReplyDelete
  15. can you sniff diazepam safe diazepam online - effects of 10mg diazepam

    ReplyDelete
  16. ambien zolpidem side effects of zolpidem tartrate - what is zolpidem tartrate 5mg

    ReplyDelete
  17. buy xanax xanax dosage effects - xanax drug reactions

    ReplyDelete
  18. diazepam contraindications diazepam dosis erowid - diazepam 5mg leaflet

    ReplyDelete
  19. alprazolam without prescription xanax 1mg what color - que es alprazolam 0.5mg

    ReplyDelete
  20. lorazepam online ativan overdose amount much - 6 mg ativan day

    ReplyDelete
  21. buy diazepam buy diazepam tablets online - diazepam side effects in pregnancy

    ReplyDelete
  22. generic xanax xanax or ativan - buy xanax online with prescription

    ReplyDelete
  23. purchase xanax xanax online us pharmacy - xanax dosage generic

    ReplyDelete
  24. cheap ativan online long does ativan high last - typical ativan dosage

    ReplyDelete
  25. xanax depression online xanax prescription doctors - xanax dosage strengths

    ReplyDelete
  26. buy ambien online ambien killing people - ambien dot drug test

    ReplyDelete
  27. soma sale carisoprodol 103 - carisoprodol dan 5513 side effects

    ReplyDelete
  28. ambien online without rx ambien get u high - is it legal to buy ambien online

    ReplyDelete
  29. soma no prescription buy herbal soma - soma 250 drug interactions

    ReplyDelete
  30. can you buy ambien online rebound insomnia after ambien - ambien price costco

    ReplyDelete
  31. carisoprodol drug carisoprodol naproxeno - carisoprodol 350 mg street value

    ReplyDelete
  32. ambien drug ambien cr xanax interaction - ambien sleep eating video

    ReplyDelete
  33. buy valium online what is valium classified as - buy cheap roche valium

    ReplyDelete
  34. valium online overnight can take 10mg valium - valium dosage meniere's disease

    ReplyDelete
  35. order tramadol tramadol 50 mg generic - buy tramadol 50mg online

    ReplyDelete
  36. alprazolam mg long 1mg xanax your system - xanax bars narcotic

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com