Wednesday, April 07, 2010

Wallet GUESS purple..I Likeee!



Salam semua...

Jangan maree, jangan meluat okay! hahahahaha..purple lagik dan lagik...hehehe I Likeee !
Akhirnya tggu punya tggu,sampai jgk ke tangan Lin, wallet GUESS color purple lagik..cantikk? cantikk kan?..beli mana? oo mana lagi klu x beli secara online kt Almari Fesyen di FaceBook tu..mmg byk sangat2 koleksi bag, wallet dan mcm2 lagi la brg2 yg di jual, 1st time ni Lin beli kt dia, tgk terus berkenan terus booking bayar, sbb mmg tgh nk cr wallet, tp xde yg berkenan kt luar sana, lgpun nk cr color pepel,kekekeke..sebelum ni ada 1 jgk wallet pepel,masa besday tu kak Ct bg 1, so kali ni ada lg 1..hehehehe
Itu yg terpandang terpikat dgn yg ni, harga ok la, kualiti mmg berbaloi2...xpe la, janji puashati sendiri udah le...org nak kata apa,kata le, duit kita kan..bwekkkk! :p
Klu kowang nk pi jeling2 pandang2 brg2 yg lain, pi le, mmg tgh byk tu koleksinya..hehehe kt Fb tu, search je nama dia almari fesyen..hehehehehe



P/S: Tq yek awak..kita sukeeee...hehehehehe

2 comments:

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..