Aiskrim goreng 'HanaH'.



Salam semua...

Nom nom nom..sedap kan..enak kan..kekeke Lin tengok ada yg tertelan air liuq tgk itu aiskrim..hahahaha
Ada sesiapa pernah makan aiskrim goreng? bunyi mcm pelik kan? takkan le aiskrim boleh goreng, tp itu le kebenarannya, Lin dah jumpa produk segera aiskrim goreng nie, hehehe  rupanya banyak brand woo, tp Lin pilih jenama 'HANAH' sbb dia ada mcm2 perisa, mcm biasa coklat dgn keladi  menjadi pilihan, dlm tu dia beku, so kita kenakan keluarkan sekejap pastu terus goreng, mcm goreng tongkeng ayam tue..hahahahaha
Hurmmm sedap..lagi2 time panass ni woo cuma mcm tak berapa elok makan selalu la, sbb nya dia berminyak, agak2 kalau nak makan sekali sekala tu okay le..
Wokay nnti kowang try le yek..ermm rasanya CMG ada respi aiskrim goreng nie..kan Mat kan..



P/S: Stok tongkeng dh abs plk kt Giant tuh..huhuhuhu

With Love

6 comments:

  1. Tak pernah makan lagi aiskrim goreng ni.

    ReplyDelete
  2. sedap nyerr.. dh lm xmkn, first time cuba ms study kat uia, beli kat psr mlm.. xjumpa lg kat melaka nie

    ReplyDelete
  3. kat shah alam..khulafa best gila eskem grg fuhhh

    ReplyDelete
  4. waah sampai habis stok giant, kak lin la ni beli byk.. hehe

    ReplyDelete
  5. 1st time dgr ader air krim goreng...mcm nak cuba lah..mcm sedap je.

    ReplyDelete
  6. kat mana nak cari aiskrim goreng nie yer?

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..