Bermula rutin sibuk...


Salam semua...

Hai hai hai..tgh buat apa tu? wah2 tgh mendobi baju ke? maklum le bru pulang dr bercuti, ke dok mengosok baju sekolah/office ibu2 di sana? hehehe ye la esok kan Isnin, so rutin kesibukan dah bermula, rasa cuti 3hrni mcm sekejap je rasanya, belum pun puas berehat dh masuk mggu baru..huhuhu
Ermm cuti 3hrni Lin x kemana2 pun, sekadar ke sana ke sini je kt JB ni, td pg Shai dh balik KL, alhamdulilah selamat juga dia sampai ke KL dgn motornya, risau mak di buatnya nak oii....huhuhu
Arghh esok dh Isnin, cm biasa le, masuk je hr Isnin, semua mula bekerja semua mula bersekolah, yg anak2 mggu ni akan hadapi peperiksaan setengah tahun, so tumpukan perhatian pada buku2 sekolah ye, jangan asyik dok main game je kt Fb tu, ehem ehemm..yg ibu2 pun sama juga, jgn dok masak je kt Cafe World tu sampai dapo belakang rumah pun x berasap,hahahahaha....amboi2 bapa2 tu gelak sakan yek, ada juga ni pesanan bt bapa2, untuk bapa2 tu, jgn dok asyik nak komen status owang je, pi le tengok2 berita kt tv tu ke, layan movie kt astro tu, sbb ibu2 nak guna laptop update status, nak kutip kebun, nak masak kt cafe..kakakakakakakakah......
So kawan2 semua..enjoy your buzy day tomorrow okay!



P/S: Mana pi semua owang kt blog ek, siBUK layan fesBUK agaknya..huhuhuhuhu

With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..