Che Ahmad Hoi Hoi Hoi..!




Salam semua...

Selamat sejahtera buat semua, wah cuti-cuti nie bt apa tuh? kemana dan di mana kowang semua? Lin, ermm rasanya 2hrni bizi le kt uma, keluar masuk dok melayan tetamu nan sorang tu, sapa lagi klu bukan Shaizhar, dtg dah la jauh, KL tu, dgn motor plk tu, pheww gugur jantung aku nampak dia tau, tp sejuk paru2 bila si Shai keluarkan gift bag penuh dgn brg2 dr Shahir FC, termasuk le baju FC Shahir, jgn mare! wahh hoyeee sukenyaaaaaa...
Smlm pagi kitaorg keluar jap, gi Jusco, Shai nak beli brg, kebetulan dia dh janji nak belanja makan pizza, so apalagi, kecik tapak tangan, satu pizza hut aku bawakkn,hahahahaha terima kasih Shai yek, murah rezki ko..
Balik je dr Jusco. lepak jap kat uma, sbb Lin nak masuk Sgpore so nk tgk le kt internet kesesakan lalulintas kt Woodlands Checkpoint, waduh2 sana sini jem la plk, nak x nak terpaksa la pergi juga, so Shai nak ikut, Lin bawak le, bukan kemana pun, setakat ke Woodlands jek..kekekekek xde soping2, Shai je yg beli brg, Lin jeling2 pandang2 jek..hehehehehe
Balik dr Woodlands Lin ikut jalan Tuas 2nd link, nak elakkn jem, tp jem jgk kt sana,huhuhuhu...nak jdkan cite, Lin bawak le si Shai tu lalu depan Jurong Bird Park, ala kasi preview je kt dia, sok2 dia nak pi dh tawu le tempatnya..hehehehe
*Bersambung.



P/S: Huhuhu windunya dgn anak2 sedara Lin semua...bila la nak pi jumpa derang...:(


With Love

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..