Diam2 berisi

5/07/2010 04:31:00 PM



Salam semua..

Haii all..apa khabar? sihat2 ke? Lin harap semuanya sihat mcm biasa ok, Lin plk, anak2 semua demam, lepas sorg sorg demam, ini pun masing2 semua belum sihat sepenuhnya, tp kena gi sekolah jgk sbb dah nak ppriksaan setengah tahun, dalam hati berkata.'biarlah anak2 demam takpe, mak ni boleh jaga, tp klu Lin sendiri yg demam susah le jawabnya, sbb jadi drebar anak2 gi sekolah..huhuhu
Ntah le yek, 2-3hrni mcm malas nak update blog, BUHSAN ! BUHSAN! tak tahu kenapa, bukan takde cite, tp rasa mcm mood nak online dh takde, lg pulak klu Streamyx buat hal, sampaikan tiba masa, nak ngadap blog ni pun jd malas dh, rasa dh tak mcm dulu, klu dulu, bkk je blog mcm 2 cite nak di citekan, tp skrg ni, SEPI, SUNYI, DIAM..ntah kemana semua kwn2..tp bkk Fb ada plk kelibat nama status masing2..huhuhu ada aku kesah..!! hahahahaha
Yg penting, Lin bru dpt cek claim Nuffnang bt kali ke-2..walaupun tak byk tp at last ado jgk rezki, sbb tu le, nak taknak blog ni jgk le jd sumber rezki bt tambahan..dlm diam dpt jgk..kena usaha lebih je..
Lagi 1 cite nak cite, haa skrg ni Lin tgh  nk bt treatment muka kt Seduisant Skincare & Bodyline kt Nusa Bestari tu, ala mr.hubby sponsor le, klu tak jgn merasa le..now Lin bru bt 1 treatment, nampak mcm ada perubahan, 3minggu 1x jek..so ada 11x lagik..agak2 la kan..tahi lalat kt muka Lin tu boleh ilang x?  bt semakk je ler..nsb tak busuk itu tahi..hahahahahahaha



P/S: Lg 2hr Mother's Day..Love U Mum.. :)

With Love

1 Comments

  1. wah bestnyer dapat manja manjakan wajah gitu. Bertambah ayu nanti....

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com