Wednesday, May 05, 2010

Dinner malam Rabu



Salam semua..

Nom nom nom...hehehe akhirnya sempat jgk le Lin menggulaikan ketam lomak cili api tue..huhuhu..
Harini kelam kabut sikit, pg2 dah ke Sgpura ada urusan, balik terus ke ofis hubby, pastu sampai rumah dh tghri, terus hantar anak sekolah, pastu amik anak sekolah..pheww padat schedule hrni,.
Ptg lak hrni anak Lin,Amat lambat plk balik sekolah, sbb ada latihan kompang, dah tak sempat lagi nak menggulai ketam, and then ada plk appoinment kul 3pm kat Seduisant Skincare&Bodyline kat Nusa Bestari tu..aduhhh tersadai lagi ketam Lin..masa bt treatment jek dh 2 1/2 jam, balik sampai rumah dekat kul 6pm, terus siap2 kan bahan2 pastu terus lebur masak, eee nasib le sedap ke tak sedap rasanya sbb masak dlm keadaan yg huru hara mengejar masa kul 6.30pm nak pi amik anak Lin,Yana balik sekolah..huhuhuhu
Akhirya siap jugak masakan untuk makan malam harini. Macam biasa harini hari Rabu, so sudah jadi kemestian le membeli 'tongkeng ayam' kat Pasar malam..lalalalaallaalal



P/S: Dok fikir nak beli hadiah apa untuk Mother's Day nie..hurmmmmm

With Love

5 comments:

  1. tak kisah la sis sedap ke tak sedap.... janji ketam beb....pergh... jeles nie, nak kena cari ketam gak...semalam dah la adik ira mms gambar ketam masak cili yg ibu masak, ari nie sis plak tepek gambar lemak cili padi ketam.....

    ReplyDelete
  2. kak lin mmg rajin masak.. sedap ke tak yaa.. makan ajaa bu'... hehe

    psst.. tongkeng borong bape ringgit tadi? hehe

    ReplyDelete
  3. ish!ish!....sedapnya ketam...masak lomak lak tu..huhuu

    ReplyDelete
  4. sedapnyerrrrrrrrrrrrrrr.......

    TOngkeng? sodap...lalalalallaa

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com