Esok masih ada...

5/17/2010 11:01:00 PM




Salam semua...

Aduhh letih, lepak, penat dan juga mengantuk mato nie, ni pun dok taip entri bru je balik dr ikut anak latihan taekwondo kat Dewan Spastik sana, huhuhu hari yg sungguh buzyy...
Harini pagi2 Lin dh ke sekolah anak bersama dgn anak,Yana, dah janji dgn kawan, Effa dan Midah yg kitaorg akan siapkan anak2 semua untuk persembahan hari guru di sekolah mereka harini, so pkl 9.30am dh sampai sekolah..
Dr pagi sampai le ke malam nie, dok keluar masuk keluar masuk je, so masih belum ada free mau duduk update cite, ni pun update sat sambil baca email dn paper sementara menunggu hubby balik nie..
So tggu esok aje le ye baru Lin update cite dan gambar2 menarik untuk sambutan harini, nak skodeng2 sat..hehehehe
Jumpa esok okay!..


P/S:mata ni jahat, time ngadap lappy mulalah ngantuk, tp bila dah baring, tak leh tido plk.huhuhuhu


With Love

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com