Kisah 17hb Mei

5/18/2010 12:04:00 PM


Salam semua..

Hai hai hai..kembali bersiaran di hari Selasa nan cerah lg panazz nie, pg td hujan sekejap, ni dah panaz, harap2 sampai le ke tghri, byk kain baju dok bersidai kt luar tu,huhuhu..
Ok le ni Lin nak sambung cite smlm kisah sambutan Hari Guru di sekolah anak Lin, mcm biasa bila tiba ada majlis apa2 kt sekolah, cikgu2 mula la last minit nak bt persediaan, masa dah takde, anak Lin dan kawan2 seangkatan terpilih dlm acara tarian tradisional melayu, so Lin, Effa, Midah, sepakat kita latih sendiri jek, nk tggu cikgu bilanya nak mengajar kan, so lagu dan rentak tarian kita bt sesuka hati le..hahahaha
Cikgu yg sepenuhnya mengajar sapa lagi klu bukan cikgu Effa andam tue, Lin tukang makcik sibuk je, bg idea sikit2 jek, tp bab persiapan kitaorg bt sama2, sampaikan smlm sian anak Midah terkoyak telinga gara2 kelam kabut Midah balik hantar anak sekolah,nsb x parah..sian Faiz
So semuanya berjalan lancar, anak2 bt yg terbaik smlm walaupun ada sikit2 silap, tp best! syabas bt anak2 semua, juga thankx all.


*Persembahan tarian tradisional melayu Zapin Pantun Budi, ada juga persembahan tarian India dan juga Cina.
Tgk je le tu Amat, bkn main dia bergelek..hehehe berpasangan2 semua..


*Yg ni persembahan chorus speaking, LOVE tajuknya..wah kecik2 dh bercakap pasal CINTA..tp cinta pada cikgu la..heheheeh


*Suke yg ni, ala2 koir, persembahan dr Puteri Islam, lagu dan rentak nyanyian mereka sungguh best!..senada seirama..

Lepas je selesai semua, Lin terus siap2 kan Amat nak ke sekolah agama, ujian setengah tahun mggu ni, dr jam 2-5pm, balik sekolah agama terus hntr ngaji, lepas tu org Astro col nak dtg tgk Astro Lin yg gila2 sewel tue, sambil tu Lin masak le kt dapur, sian takut anak2 lapar nak makan malam.
Malamnya pulak jam 7.30pm Lin ikut anak2 gi latihan taekwondo kat Dewan Spastik Jln Mahmoodiah sana, naik tumpang skli dgn kawan Lin,Jalena, mata dh ala2 stim kepenatan, tp ikut jugak, sian plk nak tgglkan Amat pergi sendiri ikut kawan Lin, kang bebel plk ayah dia, so temankan la sampai cecah pkl 10pm bru siap, balik je terus mandi2 cuci muka, online sat, pastu terus tido, hubby balik pun Lin tak sedar kepenatan..huhuhu sori ye en.hubby biar U makan sorg2..huhuhuhu.
So smlm mmg hari yg lotih tak sempat nak blog/fb walking semua tp enjoy the time...berbaloi-baloi...hehehehe



P/S: Nak MAIN dgn AWAK pun tak dpt, penat...huhuhuhu


With Love

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com